Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

weten dat je droomt

anoniemmm
15 jaar geleden

Ik heb een vraag, laatst had ik een droom, en in die droom wist ik dat ik droomde, dus ik ging vanalles doen, van een heel hoog huis afspringen enz. ik heb wel vaker dat ik weet dat ik aan het dromen ben, dat is best wel raar, weet iemand misschien hoe dat komt of of het wat betekend?

Alvast bedankt

Siren
15 jaar geleden

Hallo annoniemm,

Dit heet Lucide dromen! Dat je deze dromen hebt betekend dat je een hele goede dromer bent op hoog niveau.
Als je er meer over wil weten, ik heb bij ┬┤niet wakker kunnen worden uit een droom┬┤ een heel verhaal geschreven over lucide dromen en als je er dan nog meer over wil weten, kan je ook informatie op internet vinden onder Lucide dromen.

Succes
Lieve groet Siren

15 jaar geleden

dit is wel fijn om er even over te praten,

ik heb altijd met een enge droom, dat is dingen kan doen die ik wil, bv, in de droom moet je een trap afgaan, maar daar is een dreigende sfeer, ik heb dan zo'n kop van ik g aer niet heen, en als ik zeker weeet dat ik droom word ik gelijk wakker, alleen ik heb de laatste tijd geen enge dromen meer, al 2 jaar niet, en in die tijd kon je gewoon je ogen knipperen en was je van je enge droom ontdan, ik denk dat anoniemm zoits ook heeft.

anoniemmm
14 jaar geleden

dankjewel :)

Helper
6 jaar geleden

Ik had het in een periode best wel vaak en was echt leuk alleen heb jij ook dat je jezelfwakker kan maken? Ik had dat wel als ik een paar keer in mijn droom word wakker schreewde werd ik altijd wakker