Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Minecraft en babies in verpakking

Anoniem meisje
16 november 2016

Hey ik had vanacht een droom, nadat ik wakker were toen mijn broertjes wekker afging in de kamer naast me on half 5. Het begin kan ik me niet echt herrineren maar ik begin wel waar ik het me herinner: Ik zat in een Minecraft server met iemand die ik Al best lang ken maar nu pas echt mee praat buiten die server om (komt een beetje door tijdzones) En ik kon vliegen in die droom en hij ook maar hij kon dat al in het echt in die server en ik niet daar maakte ze altijd grapjes over. Maar dus ik vloog zo tussen een paar gebouwen tot ik bij een open gebied was. Ik vloog omhoog en zag 2 grote meren en de zee. Ik was van plan om in een van die meren te duiken en zo zag get er ook naar uit, maar toen ik dichter bij de grond kwam dacht ik dat ik de grond zou raken maar viel uiteindelijk in de zee(alles met zo'n gevoel van fallen in je buik). De zee was diepzwart en kon nauwelijks iets zien, maar toen ik omhoog kwam was die gast er hij nam me mee naar de farms die hij had gemaakt er waren overal dieren/monsters en villagers die op ze jaagden. Ze dropte allemaal op een rare manier allemaal spawneggs. Maar bij een plek kregen puppy's vacuumgezogen in freezerbags. We gingen met een camper weg de hond van de twee freezerbag puppys ging mee en die veranderde in een vrouw en kreeg nog een kind maar in plaats van een freezerbag puppy was het een freezerbag baby. We pakte de baby uit nog de grootte van een foetus en hielde het bij ons hij was levend BTW. Alleen de caravan crashte de hondvrouw ging dood maar de eerst freezerbag puppies waren nu kinderen van een jaar of 9 de butler wist de kinderen te redden maar de butler ging wel dood de kinderen haddrn nieuwe kleding nodig ze transformeerde hun kleding van kleding uit de middeleeuwen tot hit kleren van uit de roaring twenties. En de rest is allemaal een was het going over adopteren ofzoiets.

16 november 2016

In een game kan alles. Het is net een tekenfilm. Dromen zijn korte filmpjes vanuit je onbewuste.
Je vliegt en daarmee overzie je alles. De meren en zeeën is water en staan voor emotie. De zee lijkt troebel en zo kan je brein ook zijn. Troebel en chaotisch door bepaalde situaties. Het vallen is falen. De dieren en monsters kunnen je angsten vertegenwoordigen.

De spawn eggs zijn eieren en staan voor vruchtbaarheid. Alleen wordt hier onfatsoenlijk mee omgegaan door ze te gooien. Puppy’s, baby’s en transformatie (vrouw) staat voor een nieuw begin.

In een freezerbag hou je dingen koel en vers. Maar een puppy en een baby horen lekker warm ingepakt te worden. Je verwaarloost nieuwe ontwikkelingen of je houdt ze tegen.

16 november 2016
Beheerder

Daarbij is ze ook flink aan het zweven.
De zee is het onbewuste waarin je oplost.
De veel vreemde vormen wijzen op chaos en fragmentatie.
Een virtuele wereld.
Ik zou zeggen, probeer eens te aarden en in deze wereld te leven in plaats van via je not so smart phone.
Een puppy zonder lucht kan niet leven. Je smoort dus de ziel met demonische obsessieve spelletjes.

Ik snap nooit de fascinatie voor de verslavende spelletjes die je onderdompelen in een zombie-achtig bestaan.
Maar dat het precies de opzet is om mensen zo te manipuleren is wel duidelijk.
Zolang ze niet verder denken dan hun speelgoed is het prima.

Er is wel een ontwikkeling van virtuele bommen droppende dinosaurussen naar eieren, puppy's en middeleeuwse kleding, naar embryo's en honden, tot de vrouw met een baby.



1 keer bewerkt. De laatste keer was 16 november 2016 door Sheherazade.

Anoniem meisje
16 november 2016

Haha ik snap het nu half en half niet haha

16 november 2016

Wat begrijp je niet? Dan kunnen we het uitleggen.