Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Paard

Tmkira
7 jaar geleden

Ik droomde Dat ik ergens in een klaslokaal was als baby ofzo en toen ging ik uit dat klaslokaal weg lopen ofzo stiekem. Toen was ik buiten en ik was in een soort van dorp waar iedereen aan het werk was zo als zo'n ouderwets dorpje met groentenboeren enzo en iedereen die buiten is. Ik ging op een paard rijden door dat dorp en op een gegevenmoment ging ik van het paard af en pakte ik een andere. Een mooi wit paard en ging ermee van door terwijl die van iemand anders was. Ook droomde ik dat ik met skaten een truckje kon die ik al super lang aan het leren ben maar het lukt steeds niet en toen gewoon in een keer en iedereen keek enzo en ik kon ineens helemaal goed skaten.

7 jaar geleden

In het klaslokaal leer je levenslessen. Een baby staat voor nieuw leven en nieuwe mogelijkheden. Het oude dorpje heeft eenvoud, tradities en vertrouwen. Een goede basis. Door paard te rijden probeer je je kracht te kanaliseren. Je tast af en zoekt een betere manier. Op een moe paard kun je niet rijden. Het verse paard geeft je meer succes. Het wordt je gegund om gebruik te maken van andere mogelijkheden. Fietsen en schaatsen moet je ook eerst leren. Oefening baart kunst.

7 jaar geleden
Beheerder

Ja, en dan hebben we daar een paardendief, die goede sier maakt in een eenvoudig dorpje als een ridder zonder land.
Later is het een veel eenvoudiger skatebord, waarmee je stunten wilt uithalen om aanzien te verwerven.
Het witte paard is dus een grootheidswaan, zoals kinderen graag fantaseren.
Iedereen moet werken, maar jij bent aan het spelen.
Het is bijna feodalisme.

Het paard is tegelijk drager van het ego maar staat ook voor de driften en de gedachten, die je aan de teugels moet houden zodat ze er niet met jou vandoor gaan.



1 keer bewerkt. De laatste keer was 7 jaar geleden door Sheherazade.

tmkira
7 jaar geleden

dankjulliewel voor de reacties!!!