Geest

Sanne
12 jaar geleden

Hallo iedereen,

Ik heb een vraagje, afgelopen nacht heb ik iets heel engs gedroomd.
Ik droomde dat ik werd aangevallen door een geest, ze bleef maar op mij inslaan en ze bleef maar naar me schelden ik probeerde haar van me weg te duwen maar het lukte niet. Ze bleef doorgaan, alsof ze in me wou dringen! En het was zo'n angstig gevoel die door mijn lichaam ging. Uiteindelijk kon ik mezelf wakker maken. Weet iemand wat dit kan betekenen?

Alvast bedankt!

Schnitzel
12 jaar geleden

Het is mogelijk dat je een probleem o.i.d. hebt, waar je erg mee zit. Maar je probeert het weg te stoppen. Als je iets erg wegdrukt, komt het weer naar boven in je onbewustzijn, dus in je dromen. Enerzijds wil je het graag oplossen, maar toch druk je het weg.

Rebecca Moore
3 weken geleden

Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening hadden ontvangen van Sabinehelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik van mijn eigen bankrekening had gevraagd. Dit is echt geweldig nieuws, en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op 79267494861.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ********    ** **   ** ********  ******** 
 **       ** ***  *** **   ** **    
 **       ** **** **** **   ** **    
 ******     ** ** *** ** **   ** ******  
 **    **  ** **   ** **   ** **    
 **    **  ** **   ** **   ** **    
 ********  ******  **   ** ********  **    

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht