Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Ongeluk

Moniek
14 jaar geleden

Hallo

Ik heb een vraag. Wat betekend het als iemand anders droomt dat je verongelukt.

Mijn zoon (16) droomt nu zeker al 5 dagen dat mijn dochter (18) en ik dood gaan door een auto ongeluk dat door derden wordt veroorzaakt.
Ook droomt hij dat zijn oma en opa (mijn ouders) met het vliegtuig neerstorten en overlijden, zij zijn momenteel met vakantie en idd met het vliegtuig.
Mijn zoon vertelde mij dit zojuist en hij is volgens mij echt bang. Ik heb hierover niks kunnen vinden vandaar dit bericht.

Groetjes, Monique

pretty green eyes
14 jaar geleden

hey

ik heb gedroomd over mijn broer dat hij verongelukt met zijn brommer en dat hij handikapt is
hij is 17 en in mijn droom waren zijn hersens door het ongeval als een kind van 3 jaar het was echt een pijnlijke droom voor mij ik heb liggen wenen gewoon om het feit dat hij daar zo zat ( het was zo een echte droom dat ik gewoon pijn voelde )

en ik heb slechte ervaringen met zulke dromen . elke keer als ik over mijn familie droom en komt echt zelftzaam voor ,dat die voorkomen in mijn dromen .maar als ze er in komen loopt het slecht af en liggen ze een dag erna in het ziekenhuis en dat is niet leuk mijn mama verklaarde mij als zot toen ik het haar vertelde.


mijn tante riep om help in mijn droom en dat ik haar niet kon helpen ik zag haar in mijn droom naar haar hart grijpen .

de volgende dag belde haar man dat ze opgenomen was in het ziekenjuis met een hart kwaal

en zo heb ik het al drie keer voorgehad

als ik droom over me familie komt er een betekenis bij wat er gaat gebeuren of wanneer het kan gebeuren .

en dat is eng
ik ben bij een persoon geweest om daar over te praten en die zegt als ik het nog eens tegen kom om het niet op te kroppen of te vergeten maar het te zeggen tegen de persoon zo komen de dromen niet uit .

dus de dag erna dat ik over mijn broer gedroomd heb heb ik het hem gezegt en er is nog steeds niets gebeurd (hout vast houden )


maar dat van u zoontje is ook wel eng bij hem is het tot in de details en dat is raar . dromen zijn meestal een puzzels of een betekenis in . en bij hem is het levens echt

het is goed dat hij het verteld heeft en het is best dat hij er veel over praat met jullie en ook met de mensen waar hij over droomd!!!!! zo dat hij zich kan beter voelen of gewoon dat hij de mensen hoort dat op reis zijn dat hij gerust is gesteld .

het kan raar klinken maar mensen die je nauw bij het hart liggen (jij en je dochter en de mensen dat op reis zijn zal hij heel aan gehecht zijn en sommige mensen voelen dan die dingen aankomen zoals mij ) ik wist een week ervoor dat mijn kat ging dood gaan door een ratten val omdat ik het gedroomd had ( het ging over klemmen mijn droom en ik hoorde mijn kat huilen zo droom ik dan en een week later was het uitgekomen )

wanner die dingen uitkomen weet ik niet maar ze zeggen = praat tegen de personen waar je over droomd zoals bij u het geval =hij heeft het al aan u gezegt )


vriendelijke groeten

en hoopelijk heb ik je wat geholpen

je hoeft niet bang te zijn voor het zelfde is het niets

ik ben wel blij dat ik niet de enige ben

ik ben dan toch ni zo raar

Jelle
14 jaar geleden

Moeilijk,

Ik denk toch dat het een andere betekenis heeft, het lijkt mij sterk, juist omdat hij dit pas 5 dagen droomt over zijn zusje en moeder en zijn opa en oma dan zouden er 4 mensen opeens afzonderlijk van elkaar verongelukken.

Ik denk toch dat er iets anders achter zit, maar wat? Dromen over de dood heeft meestal een andere betekenis.

Jelle

14 jaar geleden

Ik ben het met je eens Jelle, maarja weet niet wat de achterliggende gedachte hierbij, jammer.