Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Opgesloten, mijn deur verdwijnt !!

Bas
15 jaar geleden

Een aantal jaar al komt bij mij een droom steeds terug.. Zoals het begon was het het meest angstaanjagend want dan zag ik letterlijk en figuurlijk mijn kamerdeur verdwijnen waardoor ik 4 muren om me heen had. Het gevolg was dat ik steeds naast mijn bed stond en op de muur aan het bonken was en brullen "Help ik wil er uit" ..
Er staat hier veel over deuren op deze site maar niks over een deur die verdwijnt.. weet iemand wat ik hier mee aan moet ?

Tegenwoordig droom ik niet meer dat me deur verdwijnt maar het gebeurd wel met regelmaat dat ik me deur op zoek snachts met het idee dat ik er weer niet uit kan.. zo heb ik afgelopen nacht het hele huis bij elkaar gebrult en met me vuisten op me deur heb lopen rammen !!!

De uitleg die ik hier vind is dat Dromen waarin je je binnen een gesloten deur staat, aangeven dat een harde les geleerd zal moeten worden. Maar heb het gevoel dat ik hier weinig mee kan en hoop dat iemand mij meer hier over kan vertellen of misschien eenzelfde ervaring kan uitwisselen.

Groetjes Bas