Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Voor de mensen die enge dromen hebben

10 jaar geleden

voor mijn gevoel was dit echt een hele enge droom.

Ik droomde dat mijn moeder dood was gegaan, en ik wist niet van wie ik het weet of hoe..
Dus ik ging me aankleden om naar de begraafplaats te gaan, en toen zei een vrouw bij mij in huis die gewoon sprekend op mijn moeder leek
dat het te laat was dat het al donker is en dat we maar morgen moeten gaan.

Ineens stond ik op 1 of andere haven waar allemaal vrachtboten waren en er waren allemaal lijken in een wit doek gewikelt
dus ik vroeg aan de man die mijn moeder net in het vrachtschip wou stoppen waar ze aan is overleden en toen zei hij ze is overleden aan geld,
alsof geld echt een ziekte is net als kanker of iets anders.

Toen ik wakker werd rende ik naar mn moeder die nog lag te slapen want het was nog maar 6 uur sochtens en maakte haar wakker en toen ze zei
wat is er begon ik gewoon zo hard te huilen voor een half uur lang , en ik denk er nu al heel de dag aan ik voel me nog steeds zo rot over de droom..

Weet iemand wat dit kan betekenen?

FaLuJay
10 jaar geleden

Hallo ,

Ik heb vannacht een nachtmerrie gehad , en hij is heel onrealistisch, maar hij ging over mijn 3 kinderen waardoor ik gewoon zwetend wakker werd en ik me echt af vraag wat dit nu betekent.

In mijn droom lag ik eerst zelf te slapen , gewoon normaal, mijn vriend naast me , mijn zoontje in zijn ledikant naast ons en mijn 2 kinderen op hun eigen kamers , in hun eigen bed. En ik hoorde wat beneden , dus ik stapte uit bed, ging op het randje van mijn bed zitten om te luisteren ( we hebben 4 katten en die maken vaak geluid dus dat kon het ook zijn. ) Maar het was een heel apart geluid , ik kon hem niet plaatsen. ik stapte naar onze overloop om beter te luisteren en ik hoorde een apart geluid , alsof iemand iets op zat te eten , te kauwen of zo. Ik wil mijn vriend wakker maken , maar die werd niet wakker , op de 1 of andere manier heb ik hem gewoon laten liggen. En opeens was er een 1 of andere flits en had ik mijn oudste dochter aan de hand en mijn zoontje lag in zijn ledikant maar we waren op een soort dak of zo. En om me heen , overal waar ik keek waren zombies , maar op het eerste moment leek het alsof ik hun niet op viel. En ze liepen rond en helemaal om mijn zoontje heen en ik wilde hem redden en ik kon gewoon niet bij hem komen , niet dat ik tegen werd gehouden maar het lukte me gewoon niet, ik kon er niet bij komen. Dus ik moest hem achter laten. En ik rende ergens heen en opeens zat ik met mijn oudste dochter in onze kelder en ik hield haar mond dicht omdat ik het geluid overal om me heen hoorde, zodat ze ons dan niet zouden horen en toen stopte het opeens , dus ik wilde gaan kijken of het veilig was en toen deed ik de deur open en toen was het alsof ik op een 1 of ander plein uit kwam en ik zag in de verte mijn middelste dochter en die wilde ik gaan redden , maar toen ik dichterbij haar kwam bleek dat ze ook al een zombie geworden was, dus ik ben terug gegaan en ben blijven zitten en toen ik wat tegen mijn oudste dochter wilde zeggen bleek dat ze ook al bijna een zombie werd , en ze had een wond in haar arm , geen bijtwond of zo , een hele aparte. Dus ik ben bij haar weg gerent en opeens kwam ik mijn vriend tegen , hij leefde nog , alles was goed met hem en we zijn ons toen samen ergens gaan verstoppen waar ik helemaal in tranen was en hem vertelde over de kinderen en hij snapte niet wat er gebeurde en toen leek het alsof ik hem iets belangrijks wilde vertellen en ik keek achter me en zag alle 3 de kinderen alsof ze weer "normaal" waren en ik huilde en huilde en wilde naar ze toe gaan en toen werd ik wakker , zwetend en half huilend.

Ik ben toen natuurlijk automatisch bij alle 3 de kids gaan kijken , niet omdat ik dacht dat ze zombies waren geworden , maar gewoon om ze even een kus te geven , te zeggen dat ik van ze hield en ze even vast te houden ( ze lagen heerlijk te slapen en zijn niet wakker geworden )

Nu vraag ik me natuurlijk af , kan iemand me vertellen wat dit betekent? ik snap er niks van. Mijn zoontje is 9 maanden ( van 1 Februari) mijn middelste dochter word 21 november 2 en mijn oudste is 3 en half ( 29 april 2008).

Ik hoop dat iemand me dit kan vertellen want ik heb veel gelijke dromen zoals dit , of in ieder geval dat ik mijn kinderen ergens niet van kan redden.

Groetjes ,
Kelly Den Ouden.

max
10 jaar geleden

ik heb een droom gehad dat wat vrienden me wegbrachten naar huis
we zaten zo in de auto:vriend-a stuurde vriend-b zat er naast ik zat op de achterbank en vriend-c zat naast me
vriend-a reed ons zo in de sloot.
toen oppeens zat ik weer in de auto maar weer gewoon op de weg deze keer reed vriend-b die reed ons ook recht in de sloot.
toen stonden we weer op de weg en zat vriend-c achter het stuur maar hij mag nog niet autorijden omdat hij zijn rijbewijs nog niet heeft hij reed ons ook in de sloot en toen werd ik wakker
wat betekend het?
weet jij dat?
kan je het oplossen a.u.b?

Vanity
10 jaar geleden

hEEY, AL DIE KAMERS, ZIJN DENK IKSTUKJES VAN JE EIGENPERSOONLIJKHEID waar je soms omheendraaid, of niet onder ogen wilt zien, of juist naar pzoek bent ?
Jemoet je gaan herinneren wat er in de kamers staat, je kan dan natuurlijk opzoeken wat het betekent.
Maar ook met je eigen intuiitie denken wat et zou kunnen betekenen.
Ik heb bijv een droom over een jongen waar ik al 1 jaar op wacht.
maar vanaf dag 1 dat ik over heb droom, heeft hij geen rasta, en hij heeft het in real life tot zijn kont,
en in mijn droom kort haar, maar ik begrijp het niet.
Hij is nog netzo mooi zonder haar daar niet van !

FaLuJay
10 jaar geleden

hey Vanity,

had je het over mijn droom met die kamers?
ik hoopte al dat iemand zou reageren , maar weet niet of je het over die van mij hebt.

Groetjes ,
Kelly Den Ouden

NCJM
10 jaar geleden

Hoi, ik heb heel vaak dat ik random mensen dood schiet, zo had ik dat ik op times square zomaar een taxi chaffeur dood schoot met een desert eagle en bij mij in de buurt dat ik iemand zag lopen en plotsling een urge had zovan ik moet em schieten, alsof ik ruzie met em had ofzo, maar ik kende em niet. Waardoor ik diegene die er liep in ze'n enkel band schoot zodat ie vervolgens zou vallen en ik em met de grip van de pistool z'n hoofd zat in te slaan. Voor de rest heb ik niks ergs mee gemaakt in me jeugd ofzo, ik snap gewoon niet waar dit vandaan komt. Maar dat is 1 soort wat ik meestal heb.

De 2de soort is de clown met de kartel mes, ik word vaak in de kelder van me oude huis achter na gezeten door een clown, ik kom wel altijd weg door middel over het hek te springen (door natuurlijk met moeite uit me huis te ontsnappen), hij heeft 1x me geraakt me de mes op me arm, en de pijn was heel erg realistisch waardoor ik wakker schrok en me arm vast greep. Ik hoop dat iemand er verklaring voor heeft.


Groeten -Anno.

(Ik maak geen grapje trouwens.)

sennaj
10 jaar geleden

ik heb al heel lang last van deze droom: ik heb gewoon een droom over vannalles en nog wat en op een gegeven moment komt er een ruzie of iemand achter me aan maakt niet uit wie of wat steeds als dat gebeur spring ik uit of af dat (ding) ik val en steeds als ik net de grond raak word ik wakker en dan zie ik iemand de laatste keer was het een soort van dixyland neger .

wat betekend dit ??
plz geef antwoord want ik heb er zolang als ik het herinner (echt al heeel lang dus) last van.

TheSennaj

PS: pls geef antwoord niet zoeen van zo`n site wnat daar heb ik al naar gezocht

mellanie
10 jaar geleden

Ik werd wakker in een ziekenhuis. En mijn moeder was ziek (wat ze in het egt ook is)
En ze bond me vast en ze zei ik moet je arm hebben dan word ik beter
Ik zo. Oke ik doe het voor jou en toen haalde ze een mes en een spuit
En toen ik geen kant meer opkon zei ze. Mm neuh hier word ik niet beter van hoor
Ik vind gwn leuk dus ik werd helemaal geakkk en toen gaf ze mij die prik
En heel die naald smolt mee in men huid omdat ze puur vergif in me spoot
Toen pakte ze een mes en begon langzaam te snijden


Ma egt die pijn die ik voelde was ZO EGT da toen ik wakker was gwn die pijn nog een beetje voelde
Terwijl ik me nergens aan has gestoten ofiets egt eng en raar

de wilde kevin
10 jaar geleden

ik heb een vraag,en hopelijk kan me hier iemand een antwoord geven, ik heb onlangs voor de tweede keer echt eng gedroomd.
de eerste keer was op on vorige adres, het rare is dat de droom altijd verder gaat van waar ik eigenlijk nog bewust wakker ben,bv eerste keer lag ik te stare naar ons kast in de slaapkamer,en vandaar starte men droom, nog steeds starend naar de kas hoorde ik benede de deur opengaan,de hond bovekome, ik hoorde hem de kamer rondlopen, en dan hoorde ik beneden aan die deur iemand precies de hond terugroepen, wou me rechtzetn maar kon me niet bewegen,als ik uiteindelijk me rechtop kan zetn in men bed komt er in de hoek van de kamer iets zwart op mij af,en ik werd wakker in de zelfde houding als de houding die ik me had aangenomen in men droom. toen dacht ik nog dat het niets ernstig was, maar onlangs heb ik het weer meegemaakt,ik kon me weer niet bewegen en lag op men zijde,terwijl er iemand in de deuropening van de kamer stond,met moeite kon ik me omdraaien, en toen dit me lukte begon ik te zweven als een plank, ik roepte al was het niet schreeuwen naar men vriendin naast me, en probeerde haar te bereikn,men vriendin heeft me wakker gemaakt en zei dat ze me haar naam hoorde fluisteren en lichtjes met men vinger krapte, het lijkt me amaal veel te reeel, en ben daardoor nu op zoek,want wil dit eigenlijk geen derde keer meemaken. ik heb later met iemand gesproken die bezig was met paranormale dingen,en zij vertelde me dat ik mogelijk uit men lichaam treed, en dat ik daardoor men lichaam niet kan bewegen,
kan er me iemand een antwoord geven op deze enge ervaringen

Sharonvdb
10 jaar geleden

Ik heb al 2 keer gedroomd dat ik werd meegeleurd door een trein. de 1e keer werd ik over de grond meegesleurd en raakte ik helemaal verwond. en de 2e keer zat ik op een stoepje terwijl ik werd meegesleurd en die hield ineens op en toen viel ik naar beneden heel ver en toen ik neer kwam werd ik wakker.

ik vind deze dromen heel raar aangezien in elke dag bijna in de trein zit, en ik het totaal niet eng vind ofzo.

ik hoop snel antwoord en duidelijkheid te krijgen,,

Groetjes Sharon

Elsiee
10 jaar geleden

Afgelopen week heb ik drie keer gedroomd over de dood wat ik me nog herinner. De 1e dnacht droomde ik dat mijn vader dood ging. De dagerna liep mijn paard kreupel en die nacht droomde ik dat mijn paard dood ging. En ik heb zo hard gehuild in mijn droom. 2 nachten daarna drooomde ik dat ik long of borstkanker had. Ik zou dood gaan maar was ondertussen,bezig met mijn rijbewijs ik heb ook weer in mijn droom zoo hard gehuild. En sinds dat ik wakker,werd ben ik continu bang dat ik echt kanker heb.,ik droom namelijk wel vaker dingen die uitkomen. En bij die,andere 2 dromen ben ik niet echt bang geweeat dat het echt zou gebeuren. Nu is een paar,dagen geleden,iemand uit de vriendengroep overleden ik kende hem niet maar hierna heb ik het niet meer gedroomd. Kan het daar iets mee te maken hebben? Of wat kan het anders zijn? ik weet niet meer wat ik er over moet denken en het maakt me erg onzeker! Ik hooo dat iemand me meer kan vertellen.

Jimmy
10 jaar geleden

ik droom steeds hetzelfde ik mijn vrienden en vrindinnetje worden mishandeld door oude rivalen die ik eender al heb ontmoet soms duurd de droom wel twee uur. Voor mij dan en het begon net toen ik verkiring kreeg ,maar wat betekent dit

Seren
10 jaar geleden

Ik heb vannacht een hele enge droom gehad. In mijn droom lag ik in bed, ik speelde met propjes en een propje viel aan de andere kant van mijn bed ik wou hem pakken en toen hoorde ik een enge flits en pakte iemand mijn schouder ik zag flitsen en in die flitsen zag ik de d u i v e l . ik was super bang toen ik wakker werd.

cheyenne
10 jaar geleden

Ik heb laatst ook een hele rare droom gehad en zou graag willen weten wat deze betekend.

Ik was gezellig aan het pingen met mijn vriend toen hij ineens een beetje vreemd deed.
En later zij zijn ex tegen mij ook via de ping dat me vriend was doodgeschoten.
Ik vondt het heel erg om te horen en voelde me toen echt slap lusteloos en wilde huilen maar dat lukte niet.

Weet iemand mischien wat deze droom betekend??? Alvast bedankt

Seren
10 jaar geleden

hier boven: je bent bezorgt over je vriend

10 jaar geleden

Jah dat klopt wel dat ik bezorgd over hem ben eigenlijk.

Ik schrok er wel eventjes van hoor toen ik het las.
Maar het is echt zo. Dankjewel

Danielle17
10 jaar geleden

Goede Middag,

Nu pas besef ik hoe erg mijn droom was. Ik ben vermoordt door een klasgenoot in mijn droom. Ik had haar wel eerst uitgedaagd. En daarna had ze al haar vrienden op me af laten komen en die kwamen met messen enz. Toen hebben ze me vermoordt. In die droom had ik ook de politie gebeld XD

echt enggg

wat betekend dit?

groetjes,

Danielle

10 jaar geleden

Ik heb al een paar keer dromen gehad dat mijn vriend me negeerd.
Ik was met een vriendin en hij praatte alleen met haar en liet mij maar staan. Hij keek niet eens naar me om
Ik voelde me verdrietig en boos tegelijk.

Kan iemand me aub helpen met wat deze droom betekend ik kan er echt niet langer meer tegen, ik zit er gewoon heel erg mee,
Aub aub aub please dankjewel.

Manon pol
9 jaar geleden

Hallo lezers,

Ik heb de laatste last van een droom die herhaaldelijk terug komt, die gaat als volgt ;
Ik lig in eerste instantie gewoon in mijn bed, maar sta 1 min later op het platdak. Ik hoor,
Constant mijn naam en zie op een gegeven moment mijn vader. Maar mijn vader
Is 11 jaar geleden overleden. Als ik naar hem toe loop duwt hij mij heel hard, waardoor
Ik zo van het platdak afval. Ik ben niet dood maar heb gigantisch veel pijn.
Als de politie dan komt en ik vertel wat er gebeurd is, kan dit natuurlijk niet waar zijn
Want hij is al overleden, waardoor ik dat besef ook 2 keer zo hard krijg.
Kan iemand uitleggen wat dit betekend de pijn en verdriet voel ik eerst nog steeds
Als ik net wakker ben ( dat gebeurd of tijdens het opnemen van mijn verhaal door de politie
Of als mijn moeder thuis komt )

vrouw
9 jaar geleden

Hallo,

Ik zie dat dit al een aantal jaren geleden is dat hier wat neer is gezet.
Ik hoop nog een reactie te krijgen.

Maar ik heb voor mij gevoel zo eng gedroomd het was ook zo echt allemaal. ik droomde dat ik werd gewurgt door me partner hij kwam op me zitten (achter) deed zn arm om me nek en wat er door me hoofd schoot was me kinderen ik moet net doen alsof ik dood ben en liet me slap hangen.
Daarna werd ik wakker.

Ik weet dat ik die zelfde nog nog iets naars droomde maar dat weet ik niet meer.

sjabalabadingdong
8 jaar geleden

hoihoi, ik heb vroeger een hele rare droom gehad die ik maar niet snap.. en eigenlijk ook best wel raar vind.
het begon toen ik 9 jaar was. ik droomde dat ik bij een vriendin op haar slaapkamer zat te computeren. maar die vriendin was er zelf niet. (beetje weird) maar toen riep mijn moeder dat we naar huis gingen. ze stond boven aan de trap en wachtte tot ik eraan kwam lopen. nou het duurde niet lang of ik kwam eraan en samen liepen we van de trap af. aan het einde van de trap stopte mijn moeder opeens met lopen en ik keek heel aandachtig mijn moeder aan. ze veranderde opeens in een klein hondje.
ik snap nou echt niet wat deze droom betekent. maar ik heb het nou al 3 keer gedroomd..
er zit meestal een hele tijd tussen. maximaal een jaar. want ik ben nou 12 jaar..
ik denk al te weten wat het betekende.
ik wilde altijd al een hondje hebben, maar dat kon niet omdat ik er allergisch voor was.
ik heb maar lopen zeuren en doen, en uit eindelijk kregen we vorig jaar een hondje.
toen ik dat lieve hondje kreeg heb ik nooit meer die droom gehad.
dus waarschijnlijk kwam het daardoor!! maar ik weet het waarschijnlijk dus niet zeker..

groetjes

32423423
7 jaar geleden

Ik droom vaak dat een vieze enge slang op me af komt of voor me staat. Iedere keer rond een uur of 5 a 6 's ochtends, iedere keer doodsbang wakker, wat kan dit betekenen?

melisazk
6 jaar geleden

Ik heb gedroomd dat er de heletijd een jongen met een mes me achterna zat, uiteindelijk ben ik een huis binnen gegaan en heb ik me in een kast verstopt. Ik zag hem de kamer binnenlopen, en opeens stond er een andere jongen achter hem, hij had twee messen en heeft de jongen die me achterna zat neergestoken. Daarna viel het licht uit en werd ik wakker

Deze discussie is gesloten.