Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Voor de mensen die enge dromen hebben

Sammie x
11 jaar geleden

Ik heb ooit een droom gehad waar ik eerst gewoon naar een winkelcentrum loop,maar het word plotseling een muur en dan loop ik naar die muur toe,en verandert het in een lege zandweg met was bomen ernaast,en hoe lang ik ook loop die weg blijft oneindig,
Iemand idee wat het betekent?
Thanks xx

vanessa73
11 jaar geleden

Heey met vanessa

Ik heb vaak enge dromen en dat wil ik niet
ik wil dromen over paarden of over iets leuks
Help me plzz ik wil der vanaf zijn !!

Groetjes vanessa

amal
11 jaar geleden

ik droom heel vaak over de dood
ik ga net niet dood in me droom

Kelly123
11 jaar geleden

Heey,
het is geen enge droom maar ik wil zo graag weten wat het te betekenen heeft:$

wij waren onderweg in de outo maar we stopte even langs een soort snelweg. op die snelweg kwam een heele oude camper aan rijden en parkeerden zijn outo midden op de weg!
wij keken er niet naar om, tot dat ik een ingeving kreeg!
er zaten 2 kleine kinderen in de camper en de man was gevlucht,
dus de auto stond er om van de kinderen af te komen door een ongeluk.
ik heb de raampjes doorgeslagen en tegen 1 kind gezecht kom er maar uit,
het kind zei nee en bleef zitten, ik heb haar er van overtuigd dat er ongelukken komen omdat de auto midden op de weg stond.
het kindje kwam eruit, en het andere kindje ook.!
ik liep met 2 kinderen en moest huilen van geluk dat ik die kindjes had gered!
We zij ook nog op het politie buro geweest en de vader van die kinderen was er ook.
hij heeft ons verteld dat hij dat deed omdat die heel veel mee had gemaakt en niet voor de kinderen kon zorgen.
ik heb de kinderen mee genomen naar huis en voor ze gezorgd, alleen ze hadden wel bescherming nodig want de vader wou afentoe nog steeds dat zijn kinderen niet bestonden op de wereld!.


ik wil graag weten wat deze droom wil zeggen, alvast bedankt!

mvg kelly

Bloemetje1993
11 jaar geleden

Ik heb de laatste tijd vreselijke nachtmerrie's over mijn vrienden!
ik heb er nu mometeel maar 4 goeie vrienden,
maar vroeger had ik geen vrienden omdat mensen niet met me om wouden gaan omdat ik anders dan andere was
en nu ik vrienden heb voel ik me nog soms steedts onzeker! ik ben bang dat ze me verlaten :(
omdat ik nog al soms discusies of ruzie heb... om stomme dingen

vanochten had ik gedroomt dat een vriend van mijn goeie vriendin haar opbelde en naar mij vroeg vanwege omdat ik commetaar op ze smsjes had
toen had ik opstraat een discusie met mijn vriendin, toen negeerde we elkaar, maar er waren ook nog andere mensen bij,
toen lopen we in een winkelcentrum en daar liepen nogal veel mensen en dan praat ze wel gewoon,
maar als ik zeg k ga zo naar huis, zei ze opeens van ja ik heb nu vrienden, mensen die ik mag heb ik schijt aan
dus je mag nu op hoepelen! toen werd ik wakker, maar ik ben vreselijk bang dat mensen mij gaan verlaten, en ik ben ook bang vanwege omdat dit ook vaak in me verleden is gebeurd!

Wat moet ik doen?

elke
11 jaar geleden

hoi,

ik heb laatst gedroomd dat ik een auto bij de buren zag staan en mijn hond begon hard te blaffen. en dat hij naar ons kwam en dat een vampier was en mijn hond op at. en die mee naar boven nam om op te eten. je zag helemaal z'n bloed spoor de trap op. ik wou naar boven maar ik werdt tegen gehouden door mijn moeder, ik heb geschreeuwt tegen haar om weg te vluchtten ze wou niet mee na een tijdje wel. we gingen weg. toen werd ik wakker.

de volgende nacht droomde ik dat ik werdt gedood door de vampier en dat ik bij god kwam! en van hem superpower kreeg om de vampier te verslaan.
dat lukte. toen werdt ik weer wakker.

die volgende nacht gebeurde alles over nieuw!! maar dan erger en ander dat er een vampieren leger kwam!!

Janneke
11 jaar geleden

Ik had vannacht een rare droom, ik droomde dat ik mezelf in stukjes knipte terwijl ik gewoon doorleefde. Ik voelde wel een raar gevoel maar echt pijn deed het niet.
Met een schaar knipte ik door mijn huid om mezelf vervolgens in delen te knippen, ik knipte eerst net onder mijn borst, daarna onder mijn buik, toen mijn arm, en toen begon ik aan mijn been maar dat maakte ik niet af want toen bedacht ik me dat ik er geen zin meer in had.
Vervolgens begon het weer te genezen, dus de delen groeiden weer aan elkaar maar ik hield er wel letsel aan over, mijn vingers stonden heel raar en kon moeilijk lopen. Ik kreeg zelfs krukken om mee te lopen die ik moeilijk kon vasthouden met mijn ene hand.
Maar na verloop van tijd begon ook dat te genezen en gingen mijn vingers langzamerhand weer recht staan en kon ik weer meer vasthouden.
Ik vond het zo'n rare droom, bijna om bang van te worden. Ook omdat het zo helder was, zo echt. Zelfs toen ik wakker werd wist ik nog precies wat er gebeurde en hoe het eruit zag en hoe het voelde.

wat kan dit betekenen?

lein..
11 jaar geleden

hoi,

ik vaak last van enge dromen.
maaar ik keek eerst vaak horhor films. vooral Csi *weet niet hoe je het schrijft*
en nu hebben we een wii, en we kunnen er dan 300 spelletjes op zetten.
daar staat dan Calling. ik heb daar al best vaak dromen over gehad, over geesten.
ik weet dat het raar klinkt. maar soms denk ik dat, dat meisje *diegeest* naast mijn bed staat.
zo ben ik dan uren wakker. en durf ik niet meer te slapen..
maar eigenlijk. vind ik het spel en die films gewooon leuk om te doen...


weeet iemand, wat ik er kan aan doen?
ik hoop het, alvast bedankt x

manonx
11 jaar geleden

Ik had vannacht echt een hele enge droom. Er was een vrouw die mensen ging vermoorden en vervolgens hun hoofden van het dak van ons huis afgooide. Er kwam een man die het wou zien. De vrouw zij tegen mij dat ik beter weg kon gaan. Ik ging het huis binnen, maar overal hoorde ik het gebonk van de hoofden die het dak afstuiterden. Daarna ging opeens een stukje terug in de tijd en ging ik ipv het huis binnen mijn fiets halen. Op het moment dat ik wegfietste werd ik wakker.

luchiaa
11 jaar geleden

hallo, ik had vaak last van dromen dat ik aan het zwemmen was en dan verdronk, terwijl ik dan ook in echt mijn adem in hield leek het als of ik stikte en als ik wakker werd, had ik het gevoel dat ik zou stikken in de zee en ook in het echt en dit heb ik best vaak gehad en mijn vraag is wat betekend het als je zo een droom krijgt

babet
11 jaar geleden

hey ...:)

ik heb elke nacht toch waar raar snap er geen reet van ..

elke nacht een nachtmerrie allemaal verschillend kan soms alleen kleine stukje onthouden .. en wordt 3x per nacht wakker en ga dan naar de wc als ik weer in bed lig en ik slaap weer droom ik over presies het zelfde van waar im gebleven was ofsoo ..:O en dat 3x op een nacht wordt er gewoon moe van .. slaap neit meer goed tegen woordig ..!!

help.!

esther
11 jaar geleden

haii ik heb al een week raare dromen over me eigen huis en over een meisje lucy die steeds in me droom voorkomt
en er gebeuren steeds raare dingen in me huis ( in me dromen)
kan iemand mehelpen ik durf bijna niet meer te slapen omda ik bang ben voor wa ik weer zal dromen
alvast bedankt

esther
11 jaar geleden

hey
mischien heeft je droom met je verleden te maken
mischien heb je toen je klein was iets meegemaakt waardoor je bijna stikte

ks
11 jaar geleden

Mensen die dromen over slangen beten of of vvan een flat na onder sppringt steeds dan is die persoon bezeten beste is wat je kunt doen is naar een imam of naar een postoor gaat groetjes

freek
11 jaar geleden

hoi ik heb een probleeem ik heb extreem enge dromen over dingen die ik ddie dag op tv heb gezien of gedaan help me alstublieft want ik wordt elke avond gillend wakker tot ergenis van mijn ouders HELP AUB

G-
11 jaar geleden

Ik hoop dat jullie mij iets kunnen uitleggen ofzo want ik heb de afgelopen 4 weken alleen nog maar enge dromen waar ik dan ook echt van wakker schrik soms meerdere keren in de nacht bv om 5 uur en ook weer om 8 uur.
De droom die ik net had ;
Het begon allemaal heel leuk ik was samen met mijn broertje en wat vriendjes in een kamer aan het spelen maar plotseling wordt het nacht mijn broertje en zijn vriendjes zijn verdwenen ik ben alleen en kijk naar de deur die openstaat en zie daar (het was een soort geest) een erg dun wit persoon met sluik wit haar en een lange witte jurk die nog een stuk doorgaat op de grond. Ze doet niks ik ren langs het omdat ik bang ben en kom in de slaapkamer van mijn oma's oude huis daar zie ik mijn ouders en broertje liggen, het lijk allemaal heel vredig totdat het ding opeens op me afkomt en lichaamsdelen van me probeert af te trekken ik probeer te gillen steeds weer maar er komt geen geluid uit mijn stem totdat uiteindelijk mijn stem werkt en mijn vader wakker wordt en haar opsluit in een kamer die hij daarna dichttimmerd, hij gaat terug naar bed en ik kom er bij liggen ik open mijn ogen 1x en ik zie het gezicht van het ding voor me. En toen werdt ik wakker, terwijl ik schrijf zit ik nog om me heen te kijken of ik niet iets zie. Het klinkt misschien minder eng dan ik het zag.

Groetjes xx

Richard Laan
11 jaar geleden

Hoi

Vanmiddag deed ik mijn middag tukje, en kreeg een wazige droom. Ik belde met een vriendin met wie ik op vakantie was naar Marokko dit jaar.
Ik liep met de telefoon naar buiten, 't was mooi weer zonnetje aan de hemel strak blauwe lucht. Ik liep plotseling een vreemde woning binnen, aan de ene kant was het vertrouwd maar toch ook niet 't leek op het huis wat ik met mijn ex vrouw deelde maar t was anders de bank die wij hadden was een grote hoekbank maar die zag ik niet. Links van me zat een tengere vrouw met verwilderd slordig haar, en n woeste blik in dr ogen. Ze stond dreigend op en wilde me aanvallen (ze maakte grommende en krijsende geluiden). Ik vluchte weg en lag in me bed, toen ik me ogen open deed zag ik n hand voor me ogen zwaaien (waarschijnlijk om te kijken of ik wakker was), toen ik me omdraaide zag ik dat enge mens uit de droom naast me zitten op de vloer (waarschijnlijk op 1 knie) en ze gaf n kei harde brul waar door ik wakker werdt. Het was zo echt zo levendig dat ik even moest om kijken of ze er echt zou zijn. Gelukkig is dat niet zo maar toch 't maakte me best een beetje bang.Kan iemand deze droom uitleggen?

groetjes Richard

Marianne54
10 jaar geleden

ik droomde vannacht dat ik in mijn woonkamer stond...ik had andere gordijnen opgehangen, en bekeek het resultaat....het was niks en ik dacht, jeetje nu moet ik weer die ladder op om alles af te halen...alle deuren stonden open, en die sloegen opeens met een klap dicht, en ik werd de hoogte ingetrokken, tot aan het plafond, ik begon te bidden, en ging meteen weer terug naar de vloer..toen schrok ik wakker...ik hou me niet met rare dingen bezig...wat kan deze droom betekenen? vond het erg beangstigend.

groetjes Marianne

Samaa
10 jaar geleden

Ik droomde vroeger vaak over dat mensen van het balkon af vallen. Ik woonde in een flat, maar nu in een huis. En droom ik er niet meer over.
Wat betekend dit?

10 jaar geleden

Heey dielingen,

Ik kwam net een stukje tegen over dromen over slangen en slangen beten:

Wanneer je in je droom een slang ziet, of er door een gebeten wordt, duidt dit op verborgen angsten en zorgen waardoor je je bedreigd voelt. De droom kan je waarschuwen voor iets in het echte leven waarvan je je nog niet bewust bent of dat nog niet aan de oppervlakte is gekomen.

De slang kan ook als fallisch worden beschouwd, en daarom geïnterpreteerd kunnen worden als iets gevaarlijks en verboden sexueel. De slang kan ook refereren naar een hardvochtig, gevoelloos en onbetrouwbaar persoon in je omgeving.

Aan de positieve kant zou je opgemerkt kunnen worden dat de slang verandering, kennis en wijsheid vertegenwoordigt. Ze zou symbool kunnen staan voor zelfvernieuwing en positieve verandering.

Hoop dat het je nog helpt

Hetty
10 jaar geleden

Mijn kleinzoon van haast 5 wordt iedere nacht wakker en is bang.
Iedere nacht heeft hij dezelfde droom en is in paniek.
Monsters zitten op zijn kamer en zetten hem in een kast waar hij
niet meer uit kan. Heb al vanalles geprobeerd door te zeggen dat
pappa in de buurt is en ze wegjaagt, maar niets helpt.
Hij wil dan niet meer naar bed en krijst alles bijelkaar waardoor
de nachtrust van mijn jongere kleindochter, mijn dochter en mijn
schoonzoon eraan gaat.Hij gebruikt al een homeopatischt middel
om te slapen, maar dit werk niet echt.
Wie weet wat dit te betekenen heeft en wat ik er aan kan doen.

niemannd
10 jaar geleden

IK HEB HEEL VAAK HETZELFDE DROOM IK DROOMDE VANDAAG.ik keek uit het raam en toen zag ik dat het heel anders was het was net als in bangkok en er was een man die ons wilde beschieten. en ik heb nog een droom gehad waar zombies me soort van pakken maar ik moet terugvechten ik ben erg bang wat moet ik doen en wat betekent dit en heele vaak in de droom zoen ik met de jongen waar ik op ben.

DitwasEng
10 jaar geleden

Ik heb een te enge droom gehad

Ik weet nog ik was alleen thuis en ik ging slapen en ik dacht ik ga naakt slapen.
Ik ging dus slapen en ik (denk) dat ik droomde en er waren toen 3mannen of iets in me deur opening.
Uit reactie deed ik snel me onderbroek aan en verder weet ik niks meer.
Toen ik wakken werd stond wel me deur open maar da kan door lopen zijn messchien geen idee, maar ik had ook weer me kleding aan..

De volgende dag deed ik het weer want dacht awh was gewoon een droom
Zelfs toen droomde ik Precies het zelfde als die dag ervoor zelfde mensen in me deur opening en kleding aan.
Die mensen zeiden niks en stonden er alleen.

De 3e dag deed ik het opnieuw en toen weet ik alleen dat er weer de zelfde mensen in me deur opening stonden en verder weet ik niks meer maar ik werd wel wakken met me kleding weer aan.

Dit is echt al een probleem waar ik heel lang mee zit ik durf nie meer naakt te slapen xD en vooral niet alleen:P
ik ben zelf erg bijgelovig in geesten maar sinsdit bn ik nog banger
kan iemand vertellen wat er aan de hand was toen!

Dankjewel

10 jaar geleden

een heel naar gevoel na mijn droom!

Hij ging over tijgers en leeuwen, daar is best info over te vinden maar mijn droom ging zo,

Ik liep met mijn dochtertje en nog wat bekende en onbekende mensen in een open bos waar ook enkele huizen uit onze buurt staan.
Tussen alle mensen liepen mannetjes leeuwen en tijgers.
Het ene moment kon je gewoon rustig lopen en was er niets aan de hand maar als een leeuw of tijger ons bleef aankijken hielden we ons wat schuil.
In mijn droom worden we regelmatig aangevallen door een tijger, vaak verstoppen of verdedigen en dan liep de tijger weer rustig weg.
Door de leeuwen werden we alleen bekeken en met veel gebrul en een sprintje bang gemaakt.

Deze droom had ik van vrijd 4-11 op zat. 5-11 maar heb er nog steeds een naar gevoel aan overgehouden.

HELP, WAT BETEKEND DIT???

10 jaar geleden

Ik droomde over een geestenmeisje die ik 2 jaar geleden had gezien. Ze droeg mijn kleren. Ze was helemaal in paniek. Er was namelijk een kwade geest in mijn droom die haar lichaam probeerde over te nemen. Ik wou dat meisje helpen maar ik kon niet bij haar komen en het meisje zag en hoorde me niet.

Deze discussie is gesloten.