Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Onbegaanbare trappen?

AnnaMarie
7 jaar geleden

Hallo,

In mijn dromen gebeurt het regelmatig dat ik 'trappen' op wil die nauwelijks begaanbaar zijn. Bijv. Ergens een ladder met een hele hoge opstap naar de volgende verdieping zodat ik het niet aan durf. Of trappen waarbij ineens een paar treden missen of ineens heel smal worden, te smal om op te lopen. Of dat de 'trap' naar de volgende verdieping bestaat uit een paar op elkaar gestapelde stoelen of tafeltjes. Blijkbaar kunnen andere mensen ze wel gebruiken, maar ik niet.

Enig idee wat dit kan zijn? En hoe ik het op kan lossen?

Alvast bedankt,
AnnaMarie

7 jaar geleden

Hallo AnnaMarie

Misschien heb je het gevoel dat mensen om je heen met gemak hogerop of verder kunnen komen, terwijl het voor jouw gevoel erg moeilijk is.

Ik hoop dat er iets aan hebt.
Wolkje

jeroen jansen
7 jaar geleden

Het lijkt erop dat je het idee hebt dat jij dingen niet kan en andere mensen wel als het gaat om boven jezelf uit te stijgen, te groeien

Is er iets in je leven waar je graag verder in wil komen en je het idee hebt dat andere mensen dat wel lukt en veel makkelijker af gaat ?

Hoe kijk jij naar weerstanden in je leven ?

Denk, voel hier eens over na

groet,

jeroen
www.helderdromen.nl

Annamarie
7 jaar geleden

Hallo,

Bedankt voor jullie reacties, daar kan ik wel wat mee. Ik had zelf al bedacht dat 'ik ergens niet bij kan komen' maar had geen idee wat dat dan was. Dit helpt zeker.

Groeten,
Annamarie

Sophie x x
4 jaar geleden

Ik moest in mijn droom met een trap naar beneden. Maar die trap had veel te smalle traptredens waardoor ik echt heel moeilijk nr beneden kon. In mijn droom waren er op die trap ook meiden die me uitlachten. En ook gewoon toeschouwers. Iemand enig idee?

4 jaar geleden

De trap naar beneden is een niveau lager treden, wat niet meevat omdat het om smalle treden gaat. De meiden die je uitlachen laten je kleiner worden. Het kan je onzeker maken.