Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Rare flirt

11 jaar geleden

Hi daar. Ik zit met een droom, zoals wel meer mensen hier. Misschien kan je me helpen?

Ik droomde dus laatst over een jongen, of eigenlijk over een man - ik denk dat hij twintig nog wat was in mijn droom - en deze kwam mijn vader helpen met het huis opknappen. Nu is mijn vader op dit moment ook bezig met allerlei klusjes in het huis dus dat is opzich wel te verklaren. Maar in mijn droom zag ik deze man vaak naar me kijken en op een gegeven moment dreef hij mij een bepaalde kamer in mijn huis in en ging dicht achter mij staan en fluisterde allerlei dingen in mijn oor. Complimentjes enzo. Oftewel, hij flirtte dus. Eerst voelde ik me bedreigd, in mijn droom, maar later was ik wel een soort van nieuwsgierig. Dus op een avond ging ik bij hem ''op bezoek''. Ik liep op straat richting het huis van een vriendin van mij in het dorp waarin ik woon. In het huis daarnaast woonde nog een vriendin (is in het echt niet zo) en daar woonde hij ook. Maar toen ik door het raam keek en ik de persoon zag waarvoor ik zocht was deze opeens een vrouw geworden - om de een of andere reden - en deze vrouw zat met haar familie inclusief die vriendin van mij tv te kijken. Dus ik besloot terug te gaan, maar niet voordat ik eerst per ongeluk tegen een bal aanschop en hem dan enigszins casual probeer te stoppen terwijl ik voor het raam sta. Ik wist dat zij mij nu gezien hadden, maar ik deed alsof ik hen niet zag.

Zo - dat was het. Weet iemand hier raad mee? :)
xx SD

11 jaar geleden

Hoi SweetDreams.

Zo maar een paar symbolen uit je droom en wat zij kunnen betekenen voor jou.

Als je door een raam kijkt, dan staat dit voor inzichten en je houding in het leven. Wat je ziet (of het positief of negatief is), geeft weer hoe optimistisch of pessimistisch je in het algemeen bent.

Als je droomt dat je voetbal speelt, dan geeft dit weer hoe je reageert als je een uitdaging in je leven tegenkomt.

Het blijkt dat jij je terug trek en niet gaat vechten

Een straat in je droom staat voor je levenspad.


Groeten Hans.

weetgeennaam
11 jaar geleden

Hoi Sweetdreams,

Deze man is alleen maar in je dromen voorgekomen? Of heeft hij je vader echt geholpen?
Ik denk dat het symboliseert dat je naar een vriend verlangt. Maar dat als je misschien bang bent dat hij je zal verlaten. En die familie staat misschien symbool voor het verlangen naar een familie, in welk opzicht dan ook. Misschien is je grote wens wel om later een gezin te stichten, maar ben je bang om in de steek te worden gelaten of bedrogen te worden.

Herken je hier iets van?

Groetjes