Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

dromen over vlees eten

weetgeennaam
14 juli 2013

Hoi allemaal,

Ik ben sinds iets meer dan een jaar een vegetariër en er super blij mee! Alleen nu heb ik af en toe van die dromen waarin ik ergens ben (meestal met meerderen, vaak in de familie van mijn vader, waar ik een minder goede band mee heb) en dat er vlees staat en ik het gewoon opeet. Maar achteraf denk ik dan: "Ik moet dit niet eten, ik ben een vegetariër!" En laat het vlees dan ook staan daarna.
En in andere dromen krijg ik dan ook vlees voorgeschoteld (meestal door mijn moeder, waar ik een goede band mee heb) en dan word ik boos op haar en zeg ik: "Waarom geef je me dit? Je weet toch dat ik vegetariër ben?"
Mijn ouders zijn gescheiden, ik snap ten eerste niet waarom ik het droom en waarom ik steeds bij dezelfde personen dezelfde soort droom heb, of dat met elkaar te maken heeft of niet.

Heeft iemand enig idee?

Groetjes

19 juli 2013

Hoi weetgeennaam

Geen vlees eten in je droom, kan betekenen dat je problemen niet tot e bodem uit zoekt en als er gevraagd wordt om wat met je problemen te doen word je boos.

Groeten Hans.

Weetgeennaam
22 juli 2013

Hoi Hans,

Ik denk niet dat het niet specifiek bij vlees moet worden gezocht. Ik vermijd in het dagelijks leven namelijk iets en datgene dat ik vermijd doe ik in die droom weer. Snap je?

Groetjes