Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Honden en kittens

Farrah
9 jaar geleden

Hoi!

Deze droom blijft maar door mijn hoofd spoken en ik ben erg benieuwd wat jullie hiervan kunnen maken.

Ik zit in de deuropening naar mijn tuin. In mijn afgesloten tuin lopen ineens twee honden rond. Een grote zwarte en een grote witte. Eerst komt de zwarte knuffelen en daarna de witte. Ik vraag over de schutting aan mijn buurman of de honden van hem zijn maar krijg een ontwijkend antwoord.

Dan loop ik naar binnen en naar boven omdat ik ineens weet dat de honden nu boven zijn. Onderweg vind ik overal kleine grijze kittens. Pasgeboren, oogjes nog dicht, die zich vastklampen aan me. Ik weet dat ik bang ben dat de honden de kittens vinden en er iets ergs gebeurt. Wanneer ik boven kom, heb ik de kittens al verstopt en zijn mijn broers de honden aan het voeren. En ik word wakker....

9 jaar geleden

Ik denk dat die honden staan voor yin en yan, een soort ballans in jezelf. Ik vond ook dit: 'Als je droomt van een vriendelijke witte hond die op je afkomt, staat je een overwinning te wachten, zakelijk of in de liefde' over de kittens weet ik niet veel te zeggen... Moet (of moest) je ook in je leven iemand beschermen? Of dat een vijand je niet meer lastig valt?