Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Verdrinken

8 april 2013

Hai,

Ik heb vannacht een droom gehad wat mij eigenlijk wel heel erg bezig houd. Want de nacht ervoor had ik ook een droom waar ik heel onrustig van werd maar kan die niet meer goed herinneren.

Ik droomde vannacht dat ik in bed lag, ik werd wakker en mijn vriend lag niet naast me ik ging naar de badkamer en zag m met zijn hoofd onder water liggen. Ik trok hem omhoog en hij gleed weer naar beneden. Ik raakte helemaal in paniek. Trok m weer omhoog en toen begon hij te hoesten en kwam hij weer bij en op dat moment werd ik ook wakker maar wel helemaal bezweet en ontzettend onrustig.

Ik heb wel gelezen dat het kan betekenen dat je bericht kan krijgen over een sterf geval als een jonge vrouw een beminde ziet verdrinken maar ik redde hem en kan weer bij.

Wie kan mij deze droom uitleggen wat het misschien kan betekenen1 keer bewerkt. De laatste keer was 8 april 2013 door melis29.

12 april 2013

Hoi melis29

Een droom over verdrinken betekent dat je niet langer je gevoelens over een bepaalde situatie kunt verbergen.

Gaat een vriend dood, dan maak je je zorgen of ben je onzeker over je vriendschap. Je maakt je zorgen dat je vriend afstandelijk wordt of dat hij je niet meer zo belangrijk vindt.

Groeten Hans.