Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

vaker terugkerende droom

Janniefleur
9 jaar geleden

Dag iedereen,

Het valt me erg op dat ik 2 kleine stukken droom heb die ik al meerder keren heb gedroomd. Ze zijn nooit tegelijk in 1 nacht.

Niet veel later wordt ik wakker en is het eerste waar ik aan denk: alweer die droom?
Ik ben er gewoon erg nieuwsgierig naar waarom dit toch steeds gebeurt.

Bij droom 1 heb ik ruzie met iemand ( zijn altijd andere personen, vaak herken ik ze niet eens) en wil ik diegene slaan.
Ik haal dan uit maar heb geen kracht, dus mijn arm slapt als een rubberarm zonder kracht tegen het gezicht van de ander.

In de andere droom wil ik gillen maar komt er geen geluid uit mijn keel. Vaak is het wel dat er iets engs aan de gang is.

Ik weet zeker dat dromen je iets vertellen of een betekenis hebben, daarom ben ik erg benieuwd wat dit me te vertellen heeft.
Weet je het, heb je een vermoeden, denk je iets? reageer aub

9 jaar geleden

Hoi Janniefle

Een droom waarin je ruziet met een bepaald persoon duidt erop dat er verborgen bittere gevoelens en conflicten tussen jou en deze persoon zijn. Je vind het moeilijk om hierover te praten. Deze droom helpt je om een manier van communicatie te zoeken met persoon in het echte leven.

Droom je dat je iets of iemand slaat, dan staat dit voor onderdrukte kwaadheid en agressie. Je hebt de neiging om je negatieve gevoelens voor je te houden, in plaats van ze op een gezonde manier te uiten.

Dat kan je ook zien aan de slag die je toebrengt, die is krachteloos en het gillen is en uiting van angst en dat je niet zo stevig in je schoenen staat, laat zijn wie je bent en laat je niet leven door een ander.

Groeten Hans.