Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

huis en haard afgenomen

Sincobel
25 maart 2013

Vanochtend werd ik wakker en opeens zag ik aan de andere kant van mijn bed nog 2 mensen liggen. Op zich vond ik dat niet vreemd. Ik vroeg aan hen wat zij in mijn bed deden en ze reageerden een beetje vaag. Ik stapte uit bed en zag dat zij mijn hele huis hadden leeggeroofd. Ze deden er heel normaal over, alsof het hun eigen huis was en ze hadden het nodig want ze bezitten de aangrenzende huizen en ze wilde hun huizen uitbereiden met mijn huis en alle muren waren al doorbroken en ik herkende niets meer terug. geen vorm, geen bezittingen, alles was gestolen of veranderd. Ik werd bang en het lukte me om te vluchten uit mijn huis. Ik had de telefoon van het stel meegenomen zodat ik een soort 'ruilmiddel' had. Ik belde meteen de politie en rende naar mijn busje. Toen ik wilde instappen zag ik dat ze ook de stoelen en het stuur uit mijn auto hadden verwijderd. Alles was wel netjes gedaan, geen choas. Ik was zo levensecht dat vanochtend echt dacht dat ik met ze in bed lag. Ik ben heel benieuwd naar de betekenis. Ik hoop dat iemand mij uit deze droom kan helpen :)

25 maart 2013

Hoi Sincobel.

Zomaar een paar symbolen uit je droom en wat ze kunnen betekenen.

Deze droom gaat over je zelf, ik hebb het idee dat jen op een of andere manier gebruikt en dat je dat zelf niet in de gaten hebt, je droom symbolen wijze daar ook op, dus oogjes wijd open en opletten.

Werd een huis gesloopt of bevond je je in een leeg huis, dan weet je op het moment niet wie je bent en wat je wilt. Je voelt je leeg en gesloopt.

Als je droomt dat je auto vernield wordt, dan heb je het gevoel dat je leven overhoop gehaald is.

Droom je dat je met een vreemdeling naar bed gaat, dan maak je te snel vrienden. Je kunt beter wat voorzichtiger zijn.

Als er politie in je droom voorkomt, dan voel je je ergens schuldig over.
Politie kan ook staan voor het juiste pad.

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten Hans.