Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

neerstorten vliegtuig

9 jaar geleden

Hallo allemaal,

Ik ben hier nieuw en wil meteen even mijn droom van vannacht aan jullie voorleggen.

Ik droomde dat er 4 vrouwen in een vliegtuig zaten. Ik zelf was er een van, al voelde het meer alsof ik vanaf een afstand toekeek.
Op een gegeven moment begon het vliegtuig neer te storten, en 2 van de 4 vrouwen (weet niet goed of ik hier zelf bij zat, want ook hier keek ik vanaf een afstand toe) kropen heel dicht naar elkaar toe. De andere twee bleven los van elkaar een beetje op afstand.
Op het allerlaatste moment, vlak voor het vliegtuig de grond zou raken, kwam het op de wieltjes terecht en 'gleed' zo over de snelweg heen. Om mij heen zag ik mensen en auto's die geraakt werden door de vleugels van het vliegtuig. Het was alsof ik keek naar een slechte horrorfilm, maar ik raakte helemaal in paniek.

Wie kan mij hier iets over vertellen?

9 jaar geleden

Hoi anthe

Als je droomt over een vliegtuig ongeluk, dan heb je onrealistische doelen voor jezelf gezet.

Een vrouw in je droom symboliseert koestering, passiviteit, een verzorgend karakter en liefde. Dit droomsymbool verwijst naar je eigen vrouwelijke aspecten

Een droom over een vliegtuig symboliseert meestal creativiteit, vrijheid en gezondheid. Als je droomt over een vliegtuig dat neerstort of dat turbulentie ondervindt, betekent dit dat een project vertraagd wordt. Een vliegveld of snelweg staat voor een overgangsfase.

Een goede, rechte snelweg staat voor innerlijke rust en een probleemloze reis die voor je ligt.

Ik denk dat je nog wat problemen krijgt te verwerken die je echt zelf op moet knappen en niet naar een aftsand er naar kijken

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten Hans.

9 jaar geleden

Dank je wel Hans, hier kan ik wel wat mee.
Ik ben aan het proberen om een verhaal te schrijven (boek?) maar m'n hoofd zit zó vol met verhaallijnen dat het even spaak loopt zeg maar.
Problemen die ik wellicht ga krijgen kijk ik natuurlijk niet echt naar uit, maar aan de andere kant weet ik dat ik sterk genoeg zal zijn om er mee om te gaan.