Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

vreemdgaan/ verlangen naar een bekende

6 februari 2013

Vaak droom ik dat ik vreemd ga, vreemd ga met een bekende van mij.

Gisteravond droomde ik dat we hadden afgesproken aan een rand van het meer, waarbij ik die persoon vertelde dat ik in een relatie zit, gelukkig ben, maar diegene niet uit me kop krijg. Hierbij pakte ik de hand van die persoon en legde deze op mijn hart. Daarnaast vertelde ik dat ik die persoon niet wilde kwetsen, aangezien die ook in een relatie zit en dat we afstand moeten nemen. Op dat moment voelde het of er iets naar elkaat toe trok en eindigde de droom in een intense zoen en vrijpartij.
Op dat moment werd ik wakker.

Dit is niet de eerste droom die ik over deze persoon heb. Elke keer is de droom anders, maar eindigd wel in een zoen en of vrijpartij / verlangen.

( Deze persoon die in mijn droom voorkomt, ken ik dan ook. Een paar jaar geleden was er iets tussen ons gaande, waar we allebei niet klaar voor waren, maar de spanning en aantrekkingskracht er wel was.
Zelfs deja-vu's en dromen op het zelfde moment.)

Ik ben ondertussen gelukkig in mijn relatie en die persoon heeft inmiddels ook een relatie.

Wat betekend deze droom / dromen...

9 februari 2013

Hi,

Wat ik denk, is dat je deze persoon gewoonweg in het echte leven seksueel aantrekkelijk vind. En het dierlijke in jezelf verlangt ernaar daar iets mee te doen. Helaas is het ook zo dat dieren over het algemeen niet monogaam zijn. Jij wilt wel monogaam zijn omdat je in een relatie zit, en je dierlijke ik, die voelt daar niets voor.
Ik zou het wel voor je houden en er niet over nadenken dat je partner dit waarschijnlijk ook weleens hebt. Het is niet iets om je schuldig over te voelen, want iedereen heeft dit omdat we toch dieren zijn.

Als je een tijdje samen bent met dezelfde partner dan voel je vaak ook minder opwinding en ga je anderen aantrekkelijk vinden. Dit komt voornamelijk door feromonen die boodschappen sturen tussen individuen van eenzelfde soort. Na een tijdje wen je dus aan de feromonen van je partner. Daar kan je niet veel aan doen, behalve dan leuke nieuwe dingen bedenken qua daten met je partner bijvoorbeeld, leuke onverwachte dingen te doen.

Ook is het zo dat tussen jou en de persoon ooit iets gaande was, maar jullie er niet klaar voor waren. Er beiden niet klaar voor zijn is, onbeantwoorde liefde, jullie hebben elkaar niet perse geweigerd, waardoor het misschien niet volledig is afgesloten omdat je misschien ergens nog denkt " wat als we er wel aan toe waren geweest? .

Je moet hier wel een oplossing voor verzinnen omdat het niet leuk is voor je partner natuurlijk. Denk eens na bijvoorbeeld de overeenkomsten tussen jullie, had het wel echt iets kunnen worden? Want er beiden niet aan toe zijn, doet er niet toe als je van elkaar houd, want dan kan je je gevoelend voor elkaar niet negeren.
Wat ik wel zou doen is dat je nooit met dat persoon afspreekt omdat de verleiding er wel is.

Groetjes,

Tameran wiccan