Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Homoseksualiteit

joris bolder
15 jaar geleden

Hallo allemaal =P

ik vind het een beetje moeilijk om te zeggen, daarom blijf ik liever anoniem. Ik heb wel vaker vreemde dromen, maar dat hoort gewoon bij een droom hihi ;)

eergister droomde ik over een jongen die ik ken van school. er waren wel meer vrienden in de buurt, maar het ging vooral om hem. soms keken we elkaar aan en dan schaamde ik me. alsof ik iets voor hem voelde maar dat wilde verbergen, omdat ik geen homo wilde zijn. ik ben normaal ook geen homo, alleen voel ik soms een beetje voor een jongen, maar niet zoveel als voor meisjes.

toen was ik opeens naakt en iedereen keek me aan en begon te lachen. dat vond ik niet leuk ='(
iedereen keek naar mijn p***** en ik probeerde hem te verstoppen maar dat lukte maar niet. echt jammer was dat. ik vond hem ook heel klein en schaamde me er voor. ik durfde de jongen niet aan te kijken en weet niet wat hij er van vond. toen vond ik eindelijk mijn kleren weer en was school voorbij en fietste ik naar huis. het was net alsof alle huizen me nog steeds uitlachte van wat er gebeurt was. ik zag ook heel veel geel en oranje overal ik weet niet waarom, en soms ook heel veel dieren uit de dierentuin maar dat was maar soms.

dat was mijn droom wat ik nog weet. ik weet niet of ik homo ben. dat laatste was raar maar duurde maar heel kort, ik weet niet of het belangrijk is. maar die jongen van school daar ben ik niet verliefd op ofzo, alleen soms denk ik wel dat ik een kleine p***** heb.

kan iemand mij helpen? zou ik heel tof vinden =D

daaaag!!!!!11 en groetjes thuis!!!
J

Julian Schinkel
15 jaar geleden

ja jij bent echt vies!!!

peter
15 jaar geleden

duh

Lore
15 jaar geleden

Dat is helemaal niet vies,
als je homo bent dan ben je dat daar is helemaal niets vies aan,
een vriend van mij is homo en heeft een vriend iedereen beschouwd hem als normaal.
vind je het vies als een meisje lesbisch is? de meesten niet, waarom?
homo's zijn hetzelfde en moet je apprecieren ,
het is niet omdat ze anders zijn dat ze niet leuk zijn/geen goede vriend vanje kan zijn...,
iedereen is wie hij is!

15 jaar geleden

Hy. ^^

Ik denk hè, dat je die droom gewoon had omdat je er de laatste tijd steeds over na zit te denken en je er zorgen over maakt of je ervoor schaamt. Ik denk eigenlijk niet echt dat het veel betekend. Ik zou me er, als ik jou was, niet zo druk over maken. En als je een bepaald gevoel hebt bij een jongen, betekend dat niet gelijk dat je verliefd bent, hem leuk vind of homo bent. Het kan ook gewoon zo zijn dat.. sjee, hoe moet ik dat zeggen. XD Nou, dat je misschien tegen hem op kijkt ofzo. Dat je hem aardig vind, leuk eruit zien.. weetje wel? Dus als je homo bent, kom je er vanzelf wel achter en erg is het niet. ^^ En nog iets, er zijn vast zát jongens waarvan hun lul kleiner is dat die van jou! Dus daar zou ik me ook niet zo druk over maken. XD

kus.
ps. ik ben nooit goed in raad geven, maar boeie. ^^

15 jaar geleden

Ik vind ook dat als je homo bent je totaal niet vies bent!Ik vind het eerlijk zegt wel een beetje raar.Maar je moet anderen gwn respecteren!Als je iemand vies vind alleen daarom, dan vind ik dat echt GEEN goede reden.

Tommel
15 jaar geleden

Hey,

Het is helemaal niet van belang of je weet of je op jongens valt! Het gaat er om dat je dat doet wat je gevoel zegt. Als jij een gelukkig en fijn gevoel bij een jongen krijgt, moet je dat vooral niet onderdrukken! Het is absoluut niet iets waar jij je voor zou moeten schamen! Want jouw persoon bestaat niet uit je geaardheid maar jij bent je persoonlijkheid!!
Wat betreft jouw droom: Het is in ieder geval duidelijk dat die jongen centraal staat in je droom. Je geeft zelf aan dat jij je voornamelijk voor hem schaamde. Maar dat hoeft niet te betekenen dat je daarom homo bent. Het kan ook betekenen dat jij tegen hem als persoon opkijkt. Een droom is namelijk een middel om hetgeen wat je overdag hebt meegemaakt te verwerken. Om het antwoord te achterhalen, zul je dus bij jezelf te raden moeten gaan wat jouw gedachtengang was m.b.t. die jongen.

Veel succes ermee en laat je niet kisten!

15 jaar geleden

Dromen over homoseksualiteit gaat meestal over het ontdekken van jezelf, en dat is veel breder dan je eigen seksualiteit. Het gaat om je mannelijke energie - jouw scheppingskracht, de energie die je in staat stelt iets in de wereld te zetten. De droom betekent dus helemaal niet dat je homo bent, maar dat je ontdekt wat jouw mannelijke kant voor je betekent. De droom geeft aan dat je je daar kwetsbaar in voelt. Daarom sta je ook opeens bloot en maak je je zorgen over de grootte van je geslachtsdeel. De kleuren oranje en geel geven hetzelfde aan: oranje is de kleur van creativiteit en seksualiteit en geel is de kleur van je persoonlijke macht. Deze droom geeft aan dat je je eigen krachten aan het ontdekken bent en dat je dat heel spannend vindt.

frank
15 jaar geleden

Beste anoniem,

Ik herken heel veel van je droom, ik ben nu 23 en ben al 7 jaar openlijk homoseksueel, toen ik rond mijn 15/16e in mijn hoofd er veel mee bezig was of het nu wel of niet zo zou zijn dat ik homo was, had ik ook regelmatig dromen over andere jongens.
Dat je droomt dat je een kleine p***** hebt dat hoeft nog niet te betekenen dat dat in het echt ook zo is, maar omdat je je daar onzeker over voelt, kan dat terug komen in je dromen.
Ik denk overigens dat veel jongens van rond jou leeftijd daar mee rondlopen met die onzekerheid.
Ik hoop gewoon dat je voor jezelf wat meer rust vind en je niet te druk maken over het feit of je nu wel of geen homo bent en of je geslachtsdeel aan de maatstaven voldoet zeg maar...
Kop op!!!!

Mzzl Frank

15 jaar geleden

"ik vind het een beetje moeilijk om te zeggen, daarom blijf ik liever anoniem"
Bovenaan staat je naam. 0:]