Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

vluchten

8 januari 2013

Hallo,

Ik heb bijna elke nacht wel een nachtmerrie. En zeker elke nacht droom ik waar ik wakker van wordt. Mijn meest voor komende droom gaat altijd over het vluchten. Dat ik mijn zusjes in veiligheid moet brengen en vlucht altijd zonder mijn ouders, of ik droom dat ik moet vluchten en dieren in veiligheid moet brengen. kortom ik droom zo vaak over vluchten en achter na gezeten te worden door een ex of dieren.. dat het wel iets moet betekenen, kunt u mij vertellen wat ik hier aan kan doen om niet zo naar meer te dromen. Wat betekend het eigenlijk?

Groetjes Suus

8 januari 2013

Hoi Suus2300.

Ik denk dat je op de vlucht bent voor een stuk verleden van je zelf .

Groeten Hans.

8 januari 2013

Bedankt Hans,

ik denk dat dat wel eens zou kunnen kloppen.

Groetjes

9 januari 2013

Hoi Hoi Suus2300.

En weet je ook wat je daar aan doen moet om dat te veranderen, alleen het weten dat het zou kunnen kloppen is niet voldoende lijkt mij.

Groeten Hans.

astrid_alberts@hotmail.com
30 januari 2013

Hoi ,

Ik heb ook sinds een paar maanden ook last van dromen over vluchten.

Ik droom steeds over dat ik vlucht steeds om een andere reden ..wel dat ik in gevaar ben en dat ik naar een plek zoek waar het veilig is. Bij elke droom hiervan heb ik een soort angst bij zitten.

Ik heb de hele tijd het gevoel dat het iets betekend niet alleen omdat ik zelf vlucht in me droom maar ook wat er in de droom afspeelt.

Ik probeer er steeds achter te komen maar ik kom er niet uit ... daarom ben ik maar een dromen boekje gaan bij houden......

Groetjes Astrid

31 januari 2013

Hoi Astrid.

Ik denk dat jij op de vlucht bent voor iets in je zelf dat je niet zien of voelen wil en door dromen steeds weer aandacht van je vraagd.

Ga eens bij je zelf na wat je nooit meer zou willen mee maken, waar je voor weg kruipt zoals in het verleden misschien gebeurd zou kunnen zijn en dat diep hebt weg gestopt hebt ergen in je onder bewustzijn, maar niet goed is verwerkt en nu tijd wordt om daar wat aan te doen.

Groeten Hans.

31 januari 2013

Hoi Hans.

Dat zou inderdaad kunnen ja ... in het verleden zijn dingen gebeurd wat ik heb geprobeerd achter me te laten en niet meer te voelen.. misschien is het onbewust dat ik er nog last van heb.
En dat ik het toch niet helemaal heb los gelaten .!
Ik probeer het anders te doen,

Groetjes , Astrid