Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

trouwen

dini
29 oktober 2012

Hallo

ik droomde dat ik ging trouwen ( ik ben niet getrouwd) ik had bruidjurk aan en ik was erg mooi opgemaakt van makeup en sieraden en het was een groot feest alleen ik keek verlegen naar mijn zogenaamde man ik zag zijn gezicht niet omdat ik zo verlegen was dat ik niet kon kijken hoe hij er uitzag ik zag alleen zijn pak. het was ook erg druk mensen die feliciteren en dansen van blijheid

ik zou graag weten wat de betekenis is

30 oktober 2012

Hoi dini

Als je droomt over een huwelijk, duidt dit een verbintenis, harmonie of een overgangsperiode. Je gaat door een belangrijke ontwikkelingsfase in je leven. De droom kan ook de vereniging van voorheen tegengestelde aspecten van persoonlijkheid vertegenwoordigen, met name de mannelijke en vrouwelijke kant van jezelf. Let op de eigenschappen van de persoon die je trouwt in je droom. Dit zouden namelijk eigenschappen kunnen zijn die je zou moeten uitwerken om te groeien als persoon..

Als je een bruidsjurk draagt in je droom, duidt op een evaluatie of beoordeling van je persoonlijke relatie

Deze droom is een goed voorteken als er vrolijke gezichten in voorkomen; als de gezichten kwaad of misvormd zijn voorspelt dit moeilijkheden.

Maar je hebt het gezicht niet gezien, dat kan betekenen dat de toekomst veranderingen voor je betekend, maar welke?

Groeten Hans.