Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

op de markt, klant niet willen bellen

9 oktober 2012

.5 keer bewerkt. De laatste keer was 2 oktober 2013 door jan123.

9 oktober 2012

1.Het lijkt alsof je bang bent fouten te maken. Die penselen kunnen wijzen op jezelf creatief uiten? Het toilet wordt meestal gezien als plekje voor jezelf of waar je negatieve energie kwijt kunt. Is er iets dat jou tegenhoudt om dat te doen? Een kinderlijk deel van jezelf? Hij lijkt er ook vandoor te gaan met je sportiviteit zoals die in je droom van gister voorkwam. Met de rest kan ik helaas niks, iets met zichzelf tonen, maar krijg het niet helemaal duidelijk.

2.Je komt voor jezelf op, dat is goed. Moeilijk vind ik de rest van deze droom. Het lijkt alsof je zus je uitdaagt.

Liefs Joyce

9 oktober 2012

1

De supermarkt met al het voedsel , lijkt mij een energie opslag. penselen is inderdaad een zoektocht tot creative uiting. De man met de sportschoenen lijkt mijn het beschadigde kindsdeel met of schaduwzijde ? van vroeger wat nu eindelijk vertrekt. Hij loopt immers het centrum uit. Hij bellemerde mijn om rustig naar het toilet te gaan dus ik denk dat ik heel blij ben als hij de stad eindelijk uit is. Nu kan ik dus eindelijk loslaten.

2

Geen flauw idee, Ik ben inderdaad wel daadskrachtig. Het scenario van de schepen, en het vliegtuig wat land snap ik niet.

De schepen zouden, voertuigen met heel veel vracht, vervoers middel om oude belastende energie mee te dragen.
Het marine schip, oude verdedegins energie. De schepen lagen in een kanaal waar ze normaal niet horen , verder deden ze niets , ze lagen alleen maar. Zouden ze nu eindelijk overbodig zijn? liggen ze daar om gedemonteerd te worden , of worden ze gelost?
Volgens mijn heeft het alles met droom 1 te maken , de uittocht van oude beschadigde energieen.

Ik ben daar heel standvastig in het scenario . Nee zeg ik , ik heb nu het recht om te ontspannen, om niet in allerlei signalen van me innerlijke zelf te worden meegetrokken.

Het vliegtuig maakt zich luid en duidelijk klaar voor de landing, de energie waar de 747 voor staat komt heel daadkrachtig door de huilend moteren over , net zo krachtig als mijn resolute Nee.. DIt heeft te maken met op bestemming aankomen Ik vertrouw er op dat de vliegende energieen nu goed geaard worden. Klinkt een beetje zweverig maar het voelt voor mij alsof het kwartje op zijn plaats valt.

Groet Jan

10 oktober 2012

Ja, nu zie ik het ook, in het grote geheel genomen, dat het een soort uittocht van die oude energieen is.

Liefs Joyce