Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

duikpak en dieren

3 oktober 2012

1 1:47
Er word voor mij op maat een waterdicht duikpak gemaakt. Ik moet een aantal keer ergens op zitten en opstaan en dan word er een pak omheen gemaakt /gespoten. Als een soort mal waar ik op zit. Dit gaat een aantal keer mis omdat ik niet goed / relaxed zit /scheef zit. Ik zie inderdaad dat er een vervormde mal ontstaat die niet goed is. Dan na een paar keer lukt het en het pak is al gauw . Er word een afspraak gemaakt over 3 weken om de franse kust te controleren. De afspraak word met me vader gemaakt. Vaag staat me iets bij dat er heel diep in de zee een bom ligt
IK vraag me af waarom ik dit pak van mijn werk krijg? Gaat er iets mis, moet ik er straks voor betalen ? Wat moet ik er mee?

Ook vang ik tijdens de fabricage een gesprek op van de dames die het pak maken , over flats en de ligging ervan ivm de oorlog of bommen, heel vreemd allemaal.

Toen het pak in mijn droom klaar was wist ik niet of het een duik of radioactief pak was.
Het was fluor geel met waterdichte manchetten.,

2
ik droomde er ook over dat ik in de magnetron zat en dat ik het warm had en er direct uit moest.

3
3:41
Een vage bekende zag mijn duikpak in de kast hangen. Het ging om het pak wat ik zojuist in mijn vorige droom , 2 uur geleden, heb laten maken. Hij vertelde mij dat dit een heel slecht pak was. Het zou schadelijk zijn omdat er weekmakers in zitten die bij hem een extra harde reep huid op zijn been kwam. Ook vielen de gaten er in na 1 keer gebruik.
Hoewel ik hem niet gebruikt had zag ik nu gaten. het leek wel dat het door de warmte gesmolten was
Ik bracht het terug naar de winkel . Ik sprak een medewerker aan de balie over de klacht. Ik had nooit verwacht dat ik mijn geld terug kreeg. Ik werd boos en liet hem alles zien. Dat het niet hypoallergeen was en zo. De jongen kon er niet tegen dat ik boos was en gaf me al mijn geld contact, en misschien nog te veel terug. Het was een euro 0f 800 . Ik wilde gauw weg hier voordat iemand zich bedacht. Voordat er een baas bii jkomt of zo. Ik vertelde de jongen dat ik niet boos op hem was, dat het niet persoonlijk was , ik vroeg zijn naam , deze was Arjen.

Ik kwam thuis met een ronde speelbal die ik vermoedelijk uit diezelfde winkel heb opgepikt . Dan op eens zie ik een levende fret achtig diertje in die doorzichtige bal zitten. Ik dacht in eerste instantie dat het om een pop ging.. Op de verpakking staat dat deze altijd klein blijft en is met “ keen “. Shit dacht ik moet ik daar nu mee. En opeens stond er een hele grote maar deze was meer kalkoen-achtig maar toch een viervoeter knaagdier. IK rende naar het kleine diertje toe want mijn kat had hem te pakken dacht ik. Maar ze sliepen naast / in elkaar. Het grote beest vangen was een hele opgaaf . Ik dorst het niet dat moest iemand anders doen.

Uiteindelijk had ik 3 beesten en ik zou ze allemaal naar die winkel terug brengen.
Toen schrok ik want ik had dat kleine diertje al 2 dagen geen eten en drinken gegeven . Hij deed het nog wel
Op eens stond ik weer bij aquariums en design aquariums .Ik stond vissen te voeren. De eigenaar vd zak hielp mij mee. Ik wilde eigenlijk helemaal niets met die beesten te maken hebben.
(heb gisteren mijn huis met dieren gekeken op rtl4)

Groet Jan

3 oktober 2012

1.Je duikt onder tot op de bodem van je ziel. Er ligt een bom. Het kan de energie symboliseren van onderdrukte delen van je persoonlijkheid die slecht kan zijn als je die delen niet aanpakt. Het duikpak laat ook zien dat je bepaalde delen van jezelf wilt verhullen, onderdrukken dus, je hijst je in een pak waardoor je niet meer jezelf bent. Je snapt het hele gedoe met het pak en het duiken niet zo, ik denk dat je wel aan die delen werkt momenteel maar dat dat nog even vreemd is, even wennen.

2.De warmte kan wijzen op dingen die je doet en die jou veel zweet kosten. Je werkt je in het zweet, in de warmte, zo warm, dat je echt even moet ontspannen, kalmeren.

3.Het pak, het verhullen dus, is slecht, dat laat de radioactiviteit ook zien. Misschien smelt het door spirituele warmte die jij jezelf aan het geven bent doordat je aan jezelf werkt. Daardoor slijt dat omhulsel, de onderdrukking, af. Logisch dat je je geld terug krijgt, want jij moet terug naar jezelf, je hele zelf, zonder onderdrukte apecten. Je kunt het geld zien als positieve energie die je ontvangen hebt om dat te bereiken. Je kunt nu niet meer duiken, niet meer de boel onderdrukken. Je hebt kracht ontvangen hiervoor.

Denk dat je naar de betekenis van de naam Arjen moet kijken.

Het lijkt of je kat en dat andere dier zich verenigen, alsof eigenschappen zich verenigen. De bal kan verwijzen naar het kinderlijke, je jeugd. Het is een speelbal, misschien speel je met je eigenschappen of gevoelens, of je probeert het een en ander uit ermee.

Het laatste stukje is mij wat onduidelijk.

Liefs Joyce

3 oktober 2012

Een duikpak is om zonder nat te worden in de emotie onder te gaan. Inderdaad een omhulsel tegen de emoties.
In droom 1 is het pak mooi en nieuw en knal geel. In droom 3 is het pak transparant en verschrompeld.
Het vreemde is dat deze dromen bij elkaar horen maar dat er een paar uur tussen zit.

Het zou mooi zijn als ik inderdaad zelf het pak heb doen smelten. Dat mijn omhulsel slecht is dat weet ik al een tijdje inderdaad.

Die dieren gaven mij wel angst , het kleine diertje niet, maar de rest wilde ik echt weg hebben.

Ik denk dat je in grote lijen wel gelijk hebt.
Alleen de kracht zoeken dat is wat ik mag gaan doen, want deze ontbreekt nog een beetje.

In de droom ernaa word ik geintimmideerd door een man en ik vertel hem dat ik geen kwaad in me heb. Ik wil hem niets aandoen en geen ruzie,
In plaats van mezelf te verdedigen of hem te negeren verontschuldig ik mezelf bijna dat geen ruzie wil.

Groet Jan

3 oktober 2012

Misschien dat je in die tussentijd de warmte hebt gecreerd om het pak te doen smelten, dat er toen iets in je onbewuste zich afspeelde.

Liefs Joyce

3 oktober 2012

Wie weet .

Wel creatief bedact trouwens! Kan best wel eens waar zijn

Groet Jan

4 oktober 2012

Ze zeggen wel eens dat je tijdens het dromen dingen kan verwerken. Soms merk ik wel eens met dingen waar ik me bijv. druk over maak, dat het ineens minder wordt. Dan denk ik: he, heb al een paar dagen niet meer gestresst om dat en dat, wat gek.

Liefs Joyce