Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

zwemmen en drugs

2 oktober 2012

1
Ik heb zin om te zwemmen en vraag 2 vriendinnen van mijn zusje maar, dat ging niet door . Ze zouden bellen als we weg gingen maar ondertussen is het al veel te laat, 16:00 uur , om nog te zwemmen en op tijd terug te zijn.
Ik ben in het zwembad samen met een gehandicapte jongevrouw en een begeleidster. Ik krijg een oranje zwemvest van de begeleidster en die doe ik om . We zwemmen samen naar de andere kant van het zwembad. Ik ga zitten op de kant en de begeleidster vertelt dat de gehandicapte vrouw mij heel aardig vind. Ik zie nu dat ik haar herken , ze is wel eens eerder in de winkel geweest met haar zus. Je ziet overigens niet dat ze gehandicapt is . Ze lijkt gewoon op een normale leuke vrouw.

Ik kijk rond in het zwembad en zie dat die zogenaamde gehandicapten behoorlijk snel zijn en lang onderwater kunnen zwemmen. Dat komt omdat ze zoveel zwemmen zegt de begeleidster.

Dan zit ik opeens op een soort verhoging van +- 2 meter langs het water. Ik zit samen met wat donkere jongens en eentje naast me vraagt of ik een pen heb. Ik kijk naar beneden en daar staat een vrouw met een pen. Ik zeg tegen hem dat hij naar haar moet gaan. Dan spring ik vanaf de begane grond het water in en zwem met zwemvest onderwater heel ontspannen naar de overkant zonder ademnood.

Dan zie ik een duikplank waar een vrouw op staat te veren maar het eigenlijk niet durft. Ik stap na haar op de trap van de duik plank en neem een harde aanloop en spring en schiet de lucht in en kom met een bommetje in het water, alleen spettert het niet. De begeleidster verbaast zich dat ik dit zo durf. Ik vertel haar dat mensen te veel staan te veren/schommelen op het uiteinde van de plank waardoor ze hun evenwicht verliezen en dreigen te vallen
Ik doe het ook geen 2e keer want ik zie dat de plank vrij dicht op de rand van het zwembad staat. Voor het zelfde geld kom ik op de kant terecht. Een eenmalige aktie dus.

2 Ik ben in een woning met vierkante pompoens , vermoed dat ik in mexico ben. Buiten zou een taranatula/bananenspin zitten, en een slang in de boom. Ik hoor de gedachte “de boom weet precies wat je bent” En moet aan een prooi denken. Ik dus. Ik besluit binnen te blijven

3

OP straat word ik uitgedaagd . er zijn groepjes jongeren met elkaar aan het vechten
Dan ben ik met een vriendin samen en een andere jongen en meisje. De jongen doed mijn pijn , hij doed stiekum terwijl we zitten hij zijn voet onder die van mijn en duwt net zo lang dat ik kramp in mijn voet krijgt.

Dan heb ik hem door en grijp ik hem en gooi hem op de grond, met beide schouders 2 tellen lang, zoals bij judo en ik heb gewonnen. Ik voel dat hij nog wraak wilt halen omdat ik hem heb overmeesterd.

Ik loop over straat en zien een vrouw , haar ogen staan heel raar . ze puilen uit en draaien rond. IK kijk waar ze naar kijkt en zie een etalage van een winkel waar een tv staat met zo;n agressieve manga teken film.

Dan lopen we naar huis over de kade. Daar word muziek gedraaid , een house feest . Ik wil er ergens wel blijven maar het meisje waarmee ik ben niet. Dan komen we bij haar huis uit. Een soort halfronde woning, doet beetje chinees aan . Ik moet zachtjes doen , “anders slaap je maar in je eigenbed ‘ zegt ze. We lopen door een donkere kamer waar een bed staat en iemand ligt te slapen. Dan komen we in de tuin en we stappen in een bootje. Op de kant haalt ze een schakelaar om en het licht gaat aan en ik zie giga veel eenden in de tuin en muziek gaat door de tuin , ballad /lovesong muziek. Ze is helemaal in der element en geniet van alles. Dan komen er 2 chinese jonge drugdealers , hij stap in het bootje en vraagt wat ik wil 10 of 50 , doe maar 10 zeg ik . Dit is gefixeerd voor 75 zegt hij . nee doe maar 10. En ik doe mijn hand op en geef hem het geld en hij geeft mij 2 suikerklontjes. Ben genaaid en doe niets terug want ze zien er nogal bedreigend uit.
Het meisje zegt dat we hier nogal flink hebben gefeest s’nachts .

Dan ligt ze in bed en heeft jeuk op haar nek, ik zie dat daar overal eczeem zit. Ik haal der haar aan de kant en echt overal rood wondjes en eczeem. Ze wil het niet laten zien in eerste instantie , ze draait weg met der hoofd maar, er is zo veel dat er niet weg te draaien valt.


groet Jan1 keer bewerkt. De laatste keer was 2 oktober 2012 door jan123.

2 oktober 2012

1 zwemmen is ontladen , ik wil mijn gevoel ontladen

Ik zeg dat er weinig tijd is , ik ben te gehaast? Denk dat ik te weinig tijd heb?

Het gehandicapte meisje is mijn gevoel wat aan de hand genomen moet worden door mij. Ik draag een zwem vest om te beschermen tegen uitspattingen van andere gehandicapten die ook in het bad kunnen. Ik vertouw mijn gevoel dus niet. Ik moet controle houden , (met het zwemvest)

Toch als ik de rust bewaar kan ik zo zonder ademnood, zonder hyperventillatie iets bereiken.

De springplank is een uitdaging hoewel ik vaak stuntel moet ik gewoon doen, hoe het dan ook uitpakt. (dit heb ik ook al vaker gedroomt met het gummen) niet denken maar doen,

De pen snap ik nog niet. Mijn onderdrukte ik vraagt een pen aan mijn gevoel ?


2 dit gaat over angst en ontwikkeling , ik ben nog steeds in de greep voor de angst hoewel ik de dieren niet zie.

3 DIt gaat over gedachte/denk energie. Ik denk te veel en wil dat niet meer doen. Hoe ik dit precies moet doen weet ik niet , daarom botst het veel wat zich uit in ruzie en vechten.

Het liefst zou ik denk ik met de flow mee gaan , lekker feesten op de muziek, los gaan. Maar dwangmatig denken is een verslaving en dat houd mij in bedwang, en krijg er niets voor terug. 2 klontjes suiker. Ik heb er ook weinig voor over om de verslaving in stand te houden . Ik kies voor het laagste bedrag dus eigenlijk weet ik dat het me niets te bieden heeft.

De eenden lagen op de kant te slapen. En er ligt een figuur te slapen in bed. Er is dus een deel van mij waar ik niets mee doe, weet alleen niet welk deel.

Mijn gevoel is gekweld , het eczeem.2 keer bewerkt. De laatste keer was 2 oktober 2012 door jan123.

2 oktober 2012

1.En weer die zeven (16.00 uur). Je bent ontspannen en gedurfd bezig in het zwembad, zoals met die sprong. Die zelfverzekerdheid moet je doorvoeren naar je bewuste, want je hebt het wel in je om uitdagingen aan te gaan. De pen kan betekenen dat je de noodzaak voelt om te communiceren met anderen, en aangezien die pen ook aanwezig is, heb je het volgens mij ook in je om te kunnen communiceren. Of misschien moet je de wijze les die deze droom vertelt, opschrijven. Ik denk dat het een structurele les is, waar je je hele leven wat aan zal hebben, die in je geheugen gegrift moet worden, omdat het een pen is en niet bijv. een potlood (die je kunt uitwissen).

2.Denk het ook.

3.Je wint het gevecht, je overwint iets. Misschien heb je ergens niet de goede kijk op (ogen). De drugs betekent misschien wel een roes van gevoelens in het echte leven, of dat je verblind bent door het dwangmatige denken en ook in een soort roes zit, waardoor je geen controle meer hebt. Een eend staat voor geloof, hij vraagt op welk punt in je leven je geloof wordt getart. Kan muziek jou misschien verder helpen?

Liefs Joyce1 keer bewerkt. De laatste keer was 2 oktober 2012 door Joyce82.