Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

verdriet om vader, dooie dieren en tl buis afvoeren

28 september 2012

wissen1 keer bewerkt. De laatste keer was 4 oktober 2012 door jan123.

28 september 2012

1.Jij droomt dus ook over dode vogels. Dieren staan meestal voor je eigenschappen. Het lijkt alsof je je ontdoet van wat eigenschappen, geen negatieve echter want vogels zijn juist boodschappers, hebben geen negatieve betekenissen. Misschien dreig je goede eigenschappen kwijt te raken?

2.Denk dat het iets met verwerken te maken heeft. Dat balanceren met die balletjes kan wijzen op in evenwicht zijn/blijven, zak niet weg in negatieve emoties maar blijf in evenwicht, blijf helder, blijf overzicht houden. De poppetjes kunnen staan voor de mensen in je omgeving. Dat je je niks meer van anderen aantrekt voortaan.

Liefs Joyce

29 september 2012

Bedankt weer voor je inzichten.

droom 1 denk ik anders over , bij 2 heb je helemaal gelijk. Goed gevonden van dat jongleren , dat heb ik zelf niet gezien. Gezien het aantal balletjes klop het wel. Ik moest de afgelopen jaren extreem mijn best doen om staande te blijven. En dat heeft allemaal met het resultaat van het opgroeien bij mijn ouders te maken gehad.


1 Ik zie dat ik en een oude tl buis en een kar met dode vogels afvoer om ze in een afvalcontainer te dumpen. Het zit volgens mij zo in elkaar dat ik bang ben voor het gif in de tl buis dat zich in de lucht verspreid over het terras als ik deze stuk sla om in de container te kunnen doen..Ik ben dus bang voor de giftige stof die in het oude ik zit. Ben bang dat ik tijdens het loslaten en het afvoeren mezelf vasthoud door het oude weer onderogen te moeten komen. Deze angst moet ik natuurlijk loslaten en is totaal ongegrond. Vasthouden en bewaren is veel ongezonder.

De situtie met de 4 vrouwen , mijn gevoel dus , en het afvoeren van dode vogels. idem dito. ik wil ze niet belasten oude lading.

Ik denk dat de dode vogels in combinatie met een afvalcontainer staan voor het afvoeren van oude energie. Waar precies de vogels voor staan weet ik niet. Dood is niet altijd negatief, dood is ook overgang. In spiritueel perspectief bestaat er geen dood. Alleen verplaatsing en transformatie van energie.
Zelfs rotten is een proces en zeker niet negatief, het is een opruimings proces. Het is maar hoe je het bekijkt. Verstoppen van oude lijken is wel schadelijk , maar dit ging over afvoeren.

De oude licht bron ,de tl buis was helemaal op. Hoe kan kunstlicht mijn ooit gedient hebben? De zon is de enige natuurlijk bron val alles.
Staat de tl buis soms voor he gekleurde en kunstmatige in mij ? Mijn denkgeest die nu vervangen mag worden voor het echte licht?

Ik moest op een trap staan om deze te vervangen. Ik moet dus bovenmezelf uit stijgen om te zien dat mijn oude lichtbron , niet meer dient en vervangen moet worden. De enigste manier is om de tl buis weg te gooien. En dat durf ik kennelijk niet. Ik houd ergens nog vast aan het oude .

Groet Jan1 keer bewerkt. De laatste keer was 29 september 2012 door jan123.

30 september 2012

Goed gevonden over die tl-buis, inderdaad daar zit gif in. Mooi hoe dromen zoiets kunnen symboliseren.

Liefs Joyce