Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

korte dromen

26 september 2012

Vannacht kon ik mezelf helaas niet toe bewegen om uit bed te komen om te schrijven. Ik mag meer aan mijn motivatie werken, hoewel ik die zat heb, alleen als ik lekker lig is deze wat minder. Ik ben ook bang dat ik door te veel schrijven me nachtrust ga missen. Ik kan heel slecht zonder slaap.
Ik denk dat ik mezelf toe sta om 3x op te staan en dan max 10 minuten per keer schrijf. Dat valt te overzien lijkt mij.1
Gaat over een menselijk skellet wat onder water ligt verstopt in een verlaten natuur terrein. De angst is dat de beenderen los raken en gaan drijven. Mijn gedachtes hierbij zijn dat er talloze manieren zijn om je te ontdoen van botten , zoals verpulveren in in de vuilnis bak gooien , of uitstrooien.

2

2 jongens , de een vraagt de ander of het de korte of lange manier moet worden. Hij gaat de ander vermoorden op de korte of lange manier. De jongen kiest voor kort.
ik weet niet precies waar dit zich afspeelt maar het eerste wat in mij opkomt is in een vliegtuig

3
Er is een gehandicapt meisje van 6 , klein maar super sterk , ze pakt mijn zo op een rent met me weg. Dat gaf me nogal wat angst. Dan laat ze me los en bijt in mijn hoofd. Haar mond werd mega groot (15cm)
Dan zie ik in het bos van die oerbeesten , bisons of wissenten of dergelijke

4
In het vliegtuig zie ik iemand met een parachute , het zijn 2 personen, een vrouw die de parachute goed legt en nog een ander persoon die ermee gaat springen. Dan gaat er een alarm en moet zij uit de weg , een andere parachute springer moet voor.

Groet Jan

26 september 2012

1.Je botten zijn je basis. Misschien komen er zoveel emoties los dat je erin ondergedompeld bent, en zie je jezelf niet meer als één geheel en ben je het overzicht een beetje kwijt.

2.Een manier vinden om negatieve energie kwijt te raken: op de snelle of langzame manier.

3.Je hebt veel oerkracht in je. Vanuit deze kracht is alles mogelijk.

4.Je wilt gaan vliegen met een parachute, jezelf bevrijden, de vrijheid tegemoet, je zit vol levenslust. Maar kennelijk moet je eerst nog iets doen voor het zover is, omdat die ander ineens voor gaat.

Ik heb ook vannacht weer alleen een korte indruk van een droom gehad, verder herinner ik me niks. Denk dat ik het even moet loslaten, en me niet druk moet maken als ik eens een droom niet meer herinner.

Liefs Joyce

26 september 2012

1 Ik kan me deels er in vinden, alleen ervaar ik geen overvloed aan emoties, het overzicht ben ik heel lang kwijt. Ik vertrouw er op dat ik op een gegeven moment wel weer op de rails kom. Ik dacht zelf aan de angst dat dingen boven water komen er er dan overmoeten praten en zo. Het is makkelijker om je er stiekum van te ontdoen. Dat dacht ik. En zo doe ik het lieftst ook , praten vind ik nog een beetje eng ,

2 klopt

3 ik dacht dat het meisje mijn mentale blokkade , beperking voor stelt. Hoe ik het zie , klein beperkt en sterker dan ik zelf.
De prehistorische dieren zullen in het bos wel groei aanduiden, ik weet alleen niet meer of dat ze op de vlucht waren of niet,. want dan komt er een hele andere betekenis. Als ik alles kan ombuigen dan heb ik inderdaad veel kracht tot mijn beschikking.

4 yep, mijn gevoel gaat mijn vooruit. Deze neemt altijd voorrang

Klopt wel wat je zegt.

Groeten Jan1 keer bewerkt. De laatste keer was 26 september 2012 door jan123.