Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Auto in het water

justme85
19 september 2012

Hoi allemaal,

met grote regelmaat lees ik de berichten op deze website en nu had ik vannacht een droom die me zo bijgebleven is, dat ik me afvraag of iemand de betekenis hiervan begrijpt.

Ik reed in een auto en eerst was dit gewoon op een weg, later veranderde het in een soort parcours. In het begin reed ik met de auto in het water en schrok hier erg van, de auto zonk vrij snel, maar ik kon direct uit de auto klimmen en naar boven zwemmen om vervolgens weer verder te rijden. Dit gebeurde zo een aantal keren achter elkaar en toen de weg een parcours werd, steeds sneller achter elkaar. Elke keer bleef ik eruit klimmen en dit ging me steeds sneller en gemakkelijker af.

Kan iemand me helpen met de betekenis van deze droom? Alvast bedankt!

19 september 2012

Zie jij het leven als een wedstrijd, een grote uitdaging? OF eerder gezegd de controle over jouw leven hebben en houden. Daar draait het om in de auto. Dreig je daarbij jezelf te verliezen in de emoties wanner blijk dat jij de race niet kan winnen? Wat ik wel zie is dat je een doorzetter bent , vallen en opstaan

Groet Jan2 keer bewerkt. De laatste keer was 19 september 2012 door jan123.

justme85
19 september 2012

Ik ben wel een echte controlfreak als je dat bedoelt en begin na wat veranderingen in mijn leven langzaam aan in te zien dat ik soms meer van dag tot dag moet leven. Niet teveel naar de toekomst kijken. Zou het daar betrekking op kunen hebben?

19 september 2012

Yep , een droom auto┬┤s hebben met controle te maken. Zelf weet je heel goed het antwoord. Leren loslaten

Groeten Jan