Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Een pan met eten wat verdubbelen in voedsel

Puntje
17 september 2012

Ik droomde vannacht over een pan met eten. Er zat genoeg voor mij bij, dus wok-garnalen met pangasiusfilet. Ondertussen was ik in mijn droom met iemand aan het praten. Is een persoon die voor een organisatie werkt, waar ik ook wel eens kom, het is dus een echt bedrijfsmatig contact, wat ook niet meer zal worden in de toekomst, omdat gewoon niet kan. Opeens worden mijn wok-garnalen en pangasiusfilet heel groot en vermeerdert en ik denk, dat kan ik toch niet allemaal opeten. Er moeten mensen komen eten. Het is net zo iets dat 1 brood meerdere broden worden, zoals Jesus dat deed vroeger. Het vermeerderen van eten. Ik heb in deze droom mezelf het eten niet zien opeten. Ik zag alleen wat ik maakte dat het meer werd en groter.

Wat is de betekenis van deze droom.

25 september 2012

Niemand, die mij uitleg kan geven.

27 september 2012

Hoi puntje

Dromen over eten dat je jezelf volpropt kan betekeken dat je bang bent of je schuldig voelt over vriendschap

Kook of serveer je alleen maar vooranderen,kan betekenen dat je de behoeftes van anderen aan het vervullen bent, je kan ook het gevoel hebben niets van anderen terug te hebben ontvangen.

Kijk maar of je er wat mee kan groeten Hans.

28 september 2012

In de droom gaf ik het aan niemand. De pan was eerst voor 1 iemand gevuld en daarna vermenigvuldigde het en werd het meer.

In de droom heb ik niks gegeten, ik was het aan het bereiden. En ik was het voor mij het aan klaarmaken, maar toen het zo veel werd, dacht ik nu moet ik mensen uitnodigen, want dit krijg ik niet op. En toen werd ik wakker.

Wat betekend het vermenigvuldigen van eten in een droom.