Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Politie

12 juli 2012

Hallo,

Ik droom erg vaak dat ik in een auto stap (terwijl ik in het echte leven geen rij bewijs heb) en ik mijn rijgedrag is zo onacceptabel dat ik word achtervolgd door de politie waarvoor ik weg vlucht. Zodra ze me bijna te pakken hebben word ik wakker.

Het is niet altijd dezelfde droom. Maar op verschillende plekken. En in verschillende soorten auto's. Soms zit het stuur aan de linkerkant.
De omgeving is ook verschillend. De ene keer in de woestijn. De andere keer op een snel weg tussen de bergen. Een andere keer weer op een normale rijstrook bij mij in de buurt.

Zou iemand mij kunnen uitleggen wat het betekend? Of dat het een betekenis heeft?

Alvast bedankt.

13 juli 2012

Hoi,

Je droomt over een auto. Dat kan het volgende betekenen:
De manier waarop je door het leven gaat, hoe je vooruit gaat in het leven zeg maar.
Je wordt achtervolgd door de politie wegens wangedrag dat kan betekenen dat je bepaalde keuzes maakt in het leven die niet goed zijn voor je.
Keuzes maak je altijd met 1 emotie: liefde. Wanneer je boos bent, ofzo kun je altijd eerst beter afkoelen en rustig worden en nooooit keuzes maken met dat gevoel. Dat doe jij niet, volgens je droom. Je maakt keuzes met andere emoties dan liefde en rust.

Het is dus raadzaam voor jezelf te kijken of het klopt, ...of je soms stoute dingetjes doet en of het niet beter is dat je daarmee ophoudt.

Gr. Mylah