Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Baby en superkrachten

Jeremia
15 maart 2012

Hallo,

Ik droomde vanmorgen dat ik superkrachten had en daarna droomde dat ik een baby had die ik eten gaf, wat kan dit betekenen?

Groet en bedankt!
Jeremia

Dimitri
15 maart 2012

DE BABY vertegenwoordigt de onschuld , warmte en een nieuw begin. Babies kunnen iets uit je innerlijk symboliseren dat puur, kwetsbaar on onaangetast is. Als je droomt dat je op weg bent naar het ziekenhuis om te bevallen, dan verwijst deze droom naar je kwesties met betrekking tot afhankelijkheid en je behoefte om zelf verzorgd te worden. Mischien wil je liefst wat minder verantwoordelijkheid.

Als je droomt dat je vergeten had dat je een baby hebt, dan suggereert deze droom dat je eigen kwetsbaarheid probeert te verhullen: niemand mag weten wat je zwaktes zijn.

Als je in het echte leven zwanger bent, dan is deze droom simpelweg een vertaling van je dagelijkse bestaan en is deze droom een heel natuurlijke manier om met je angsten en onzekerheden om te gaan.

Een huilende baby in je droom duidt op een gedeelte van jezelf dat verwaarloosd is en om aandacht en verzorging vraagt. Een alternatieve uitleg is dat de huilende baby staat voor onbereikte doelen en een gevoel dat je iets mist in je leven.

Dit stond er in het droomwoordenboek, superkrachten kon ik niet vinden.
Wil je nog meer detail's geven, dan kan ik meer uitleggen.