Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Niet kunnen vertrekken

Fleur
6 februari 2012

Ik droomde laatst dat ik van thuis uit naar school of naar hobby wilde gaan, ik dit niet kon. Dan moest ik weer een tas pakken of naar de wc, dan was ik weer wat vergeten iets in mijn tas te doen en daarna moest ik nog een keer naar de wc en dat ik dan nog bijv. mijn schoenen moest aantrekken en etc. Kortom, er kwam telkens weer iets (ook al had ik mijn schoenen eerst wel aan en moest ik deze daarna weer aandoen) wat mij in de weg stond om te vertrekken. Deze droom heb ik al vaker gehad. Weet iemand wat het betekent?

9 februari 2012

Hoi Fleur,

Voor mijn beeldvorming: Welke zaken bellemmerde jouw excact in jouw droom? Dus niet het zal wel ... of zo zijn maar, precies zoals jij het droomde.

Groet Jan1 keer bewerkt. De laatste keer was 9 februari 2012 door jan123.

Fleur
11 februari 2012

Telkens als ik ergens heen wilde gaan, kwamen er eigenlijk zo veel dingen op mijn pad, (ik weet eigenlijk niet heel precies meer wat) meestal van die kleine dingetjes die je nog even moet doen voordat je weggaat. Uiteindelijk raakte ik in mijn droom ook zo gefrustreerd dat ik na een tijdje ook gewoon ergens ging zitten en begon te huilen. Daarna werd ik gauw genoeg wakker.

Groetjes Fleur

11 februari 2012

Het lijkt erop dat jij moeite heb om rechtstreeks op je doel af te gaan. Halverwege word je afgeleid . Herken je dit ?

Groet Jan