Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Terugkomende droom

kelly1993
1 januari 2012

Hallo,

Ik heb de laatste tijd steeds dezelfde droom.
Het gaat iedere keer een beetje anders maar het komt wel op hetzelfde neer. Ik zal mijn droom van vannact beschrijven:

Ik zat op een openbaar toilet, toen ik van de wc afgelopen kwam om mijn handen te wassen stond er een klein blond meisje achter me in de hoek.
Ik kijk haar aan en zeg hoi, ze vraagt aan mij wil je mij een handje geven. Ik zeg tuurlijk wil ik jou een handje geven.
Dus ik geef het meisje een handje waarna ik flauwval en alles wazig word, ik lig op de grond en voel echt de koude tegels van de wc vloer (en de rillingen wat een normaal iemand heeft als je flauwvalt) ondanks dat alles wazig is zie ik het meisje nog in mijn ooghoek die helemaal verandert in een soort van demoon ze ziet er een beetje uit als ongeboren kinderen die nog vervormd zijn (best wel eng) heeft ook donkere ogen niet zoals in films zwart maar heel anders weet het niet precies te beschrijven. Ze zuigt iets uit me weg maar ik weet niet precies wat ze uit me weg zuigt of het nu geluk is of iets anders maar iedere keer in mn droom als ik het meisje een hand geeft voel k me helemaal leeg gezogen en blijft er alleen nog maar een sterk angstgevoel achter.

Ook weet ik in iedere droom dat ik het meisje geen hand moet geven omdat het een demoon is maar toch heb ik altijd de kracht niet om mezelf te beheersen en geef ik het meisje toch weer een hand. En ben ik er van overtuigd dat ik haar wel aan kan. En op het laatste wanneer ik dus tegen begin te stribbelen verzwakt de demoon ook altijd maar ik heb nooit de kracht om het helemaal te verslaan en uiteindelijk word ik wakker en durf ik weer een paar dagen niet te slapen.

Ook loop ik hierdoor de hele dag met een angstgevoel door. De droom blijft de hele dag in mn hoofd hangen en om de een of andere reden als ik op plaatsen kom waar mijn droom ooit afgespeeld heeft bvb openbaar toilet kijk ik altijd ff om me heen of er niet iets staat. Het komt misschien een beetje gestoord over haha.

Zou iemand mij kunnen helpen wat dit zou kunnen betekenen want ik heb het gevoel dat ik toch ergens onbewust mee zit.

Groetjes,

J.M. Schoppers
3 januari 2012

Mijn nu 26 jarige zoon die in mijn droom weer kind is, en erg pijnlijke voetzolen heeft.
in de droom bekijk ik zijn voetzolen en probeer hem gerust te stellen.heb deze droom nu twee keer gehad.
Wat kan het betekenen. Mijn zoon is pas vader geworden van een zoon.