Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

wat betekend deze rare droom???

gloriss
24 december 2011

ik droomde dat ht heel erg stormde buiten.
alle ramen in het huis waren open, ik liep naar mijn slaapkamer raam om het dicht te doen
maar het lukte niet de wind was te sterk. het begon heel erg te tochten
binnen het leek alsof de storm naar binnen kwam, ik werd door de wind opgetilt en tegen de muren aangeslagen.
toen kwam me vriend die trok deed de ramen dicht en de wind was weg en me hele gezicht xat in me droom onder de blauwe plekken.

wat betekend dit:s

24 december 2011

Hoi gloriss

De wind of storm brengt jou naar nieuwe situaties. Of dit positief of negatief te interpreteren zijn moet de rest van de droom duidelijk maken.

De slaapkamer is de plek van liefde maar ook van liefdesverdriet. Verder duidt de slaapkamer soms op de nodige rust die je moeten nemen en omdat hetof de ramen nog open staan waait er eeb frisse wind door heen,
Het raam houdt verband met het open of gesloten zijn. Is het raam van jou huis in de droom geopend dan ben je in het waakbestaan open naar de buitenwereld.

Het raam houdt verband met het open of gesloten zijn. Is het raam van ons huis in de droom geopend dan zijn we in het waakbestaan open naar de buitenwereld, is het raam dicht dan zijn we gesloten.

De muur kan in de droom verschijnen om je te beschermen, ons buiten te sluiten of jou gevangen te houden

Dromen over vriend dat het goed gaat en die je helpt betekend geluk en voorspelt plezierige tijden; je zal ze binnenkort ontmoeten.

Evenals in het waakbestaan kan je ook in een droom je gezicht verliezen. Dit is altijd een duidelijke waarschuwing dat er iets behoorlijk mis is met je psychische gesteldheiden en jou gezicht zat daarna vol blauwe plekken.

De kleur blauw: als kleur van het denken drukt het geestelijke, het spirituele uit; het staat voor trouwe en diepe gevoelens; ook voor ontspanning. (kalmeert de eeuwige onrust van onze zielen)
intuïtie – idealisme – waarheid – autoriteit – rust – concentratie

Ik denk dat het een waarschuwene droom is voor jou en dat jij gesteldheid lixhamelijk of geestelijk eens goed onder loep moet nemen.

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten H@ns. .