Kind kwijt

8 jaar geleden

Mensen,

Ik droomde dat ik mijn dochter aan het kaarmaken was, we zouden weggaan.
Op een gegeven moment bleek dat ze verdwenen was. Ik liep overal te zoeken, thuis, buiten enz
Ik was heel verward,angstig, onzeker en verdrietig!
Het begon in mijn droom donker te worden, en besloot de politie in te schakelen (eerst was ik ervan overtuigd dat ik haar dus zelf zou vinden, dat ze dus niet ver bij me vandaan was) .
De politie heb ik niet kunnen inschakelen, want ik werd midden in de nacht rond een uur of 3 wakker.
Gelukkig was het een nachtmerrie en lag me dochter gewoon heerlijk te slapen.

Jan123
8 jaar geleden

Hallo Spirituality,

Je dochter staat voor jouw eigen ik ,in de meest pure orginele staat. Het word ook wel het innerlijke kind genoemt, het is je eigen ikje. Zij heeft uiteraard een aantal eisen , ze vewacht warmte , liefde , aandacht , eten , geborgenheid. Krijgt ze dit niet dan raak je haar kwijt dan verstopt ze zich of vlucht.
Zij verteld jou dus dat er iets in jouw leven gaande wat niet overeenkomt met wat jij ECHT wilt. Als zij zich terug trekt en je haar dus kwijt bent, of raakt mis je dus een essentieel contact met jezelf. Ga is na wat je echt wilt in het leven .

De politie die je er probeert bij te halen dat is een ander deel van jezelf dat orde op zaken wilt stellen, een soort hogere kracht, net zoals een rechter of dergelijke. Maar dat zijn geen leuke figuren. Dat geeft aan dat de situatie wel aan het oplopen is, of je hebt het te ver laten komen. En dat is opzich een goed teken want je wilt er nu mee afrekenen zeg je , je haalt er gezag bij en het moet nu afgelopen zijn , ik wil mijn kind terug. Je wilt grip op de situatie hebben. Het is nu afgelopen. Nu kies je voor jezelf


Het word donker om je heen , symboliseert de negatieve flow waar je in zit. Het lijkt mischien uitzicht loos , maar je hebt nu het punt bereik dat je het zat bent en je zegt dat je nu de kracht ontwikkeld om actie gaat ondermen.

Ik hoop dat dit iets voor je kan betekenen.

Groet Jan123

8 jaar geleden

Beste Jan123,

Hartelijk dank voor uw reactie! Hier kan ik heel wat mee, en klopt helemaal!

Wilt u door het forum bladeren en mijn andere dromen lezen? Ik droom erg veel en heel helder!
Hopelijk kan ik ook een uitleg van u krijgen op mIjn andere dromen.

Mvg,

Spirituality.

jan123
8 jaar geleden

Hoi Spirituality,

Fijn dat je er iets aan had , en bedankt voor de feedback. Zodra ik tijd heb zal ik naar je dromen kijken, alleen kan ik niet alle dromen lezen. Sommige lukken me gewoon (nog) niet maar, doe mijn best.


Groeten Jan

W. Bouman
5 jaar geleden

Het is voor niemand eerlijk wat jij zegt.

W. Bouman
5 jaar geleden

Het is voor niemand eerlijk wat jij zegt en doet.

W. Bouman
5 jaar geleden

Dat ene speciale gevoel wat wij delen kan jij daarom heen dan!!
Ik niet dan kan ik niet meer in de spiegel kijken. Jij wel dan?

Jeanet
8 dagen geleden

Ik droomde dat ik in mijn huis een uil zat die heb ik opgepakt en de uil omhelsde mij. Daarna kwam er een onbekend meisje binnen die een tasje had met daarin wat zij zei een hamster, toen ik keek was het een veel te klein babietje. Ik heb het direct ingewikkeld met warme kleding en wilde de politie bellen. Daarna was ik en mijn dochter ineens in ons centrum van het dorp er was een feest. Ik was in een café en zag dat er aan de andere kant van het centrum een brand was de rook werd steeds erger. Ik was ineens mijn dochter kwijt en ben haar gaan zoeken. Ik heb mensen gevraagd haar geroepen en de brand kwam steeds dichterbij. Ineens stond er een meid voor me waarvan ik dacht dat ze mijn dochter was maar ik kon het niet goed zien door de rook. Ze zei nee ik ben niet uw dochter... En toen werd ik wakker.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ********  **   ** **   ** ******** ******** 
 **   ** ** ** ** **   ** **      **  
 **   ** ** ** ** **   ** **      **  
 **   ** ** ** ** **   ** ******    **  
 **   ** ** ** ** **   ** **      **  
 **   ** ** ** ** **   ** **      **  
 ********  *** ***  *******  **      **  

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht