Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Tereugkerende droom

24 november 2011

Sinds enkele weken komt steeds dezelfde vrouw in mijn dromen voor. Vreemd is het wel dat die bewuste vrouw daadwerkelijk bij mij in de buurt woont. Ik kwam haar in de voorbije tijd wel eens tegen op straat of op het kleine buurtwinkelcentrum, en daar bleef het bij. Moet er wel bij zeggen dat we elkaar in de voorbije weken frequenter zijn tegengekomen.Zo stonden we achter elkaar in de rij bij de kassa van de supermarkt en de chinees. Zelfs op de drukke vrijdagmarkt liepen we elkaar tegen het lijf. Het zijn overgens gewonen dromen; totaal niet erotisch of zo. Wat kan hier achter zitten? Hebben nog meer mensen deze ervaring??

limasensation
24 november 2011

Ik heb al van af kleins af aan vaak de droom dat ik ergens bheel graag naar toe wil maar steeds maar wordt opgehouden zoals laast iemand wachte op mij thuis en die kwam van ver dus wilde er snel zijn maar ik werd elke keer opgehouden en toen ik er bijna was werd ik wakker weet iemand awat dit voor betekenis heeft?
Alvast bednkt!

24 november 2011

Hallo , misschien verlang je naar meer met die vrouw? Kijkt zij naar jou? Laat ze merken dat zij jou ook is opgevallen? Zou je meer met haar willen? Of ben je opzoek naar iemand? Heb je een relatie of ben je getrouwd? Misschien hapert er iets in je relatie?
Morgen vrijdag dus misschien? Of stoute schoenen aantrekken !
Succes!

24 november 2011

Heb ook wel eens zn droom gehad. Over een man dan. Is mij toen verteld dat ik in het onbewuste waarschijnlijk ongelukkig was in mijn relatie toen die tijd.Ben eerlijk gezegt nog steeds met mijn partner. Misschien heb je twijfels over je relatie?

25 november 2011

Begrijp het eigenlijk niet helemaal nu ik je vraag 10x heb overgelezen. Droom je dat je die vrouw tegenkomt in de winkel, chinees en op de markt? Of kom je haar in het echt tegen. Wat droom je dan precies? Ken je die vrouw ergens van om dat je zegt dat je weet waar ze woont ?
Gr.1 keer bewerkt. De laatste keer was 25 november 2011 door vergeetmenietje32.

27 november 2011

Hallo Fisi60,
denk dat het allemaal toeval is. Heb het zelf nooit meegemaakt. Kan misschien ook betekenen dat je onbewust op zoek bent naar een vrouw of idd ontevree in je relatie als je die hebt? Is voor je partner niet leuk als je naast haar ligt maar droomt over een ander. Heb je er over gepraat met je relatie?
Succes en als het een knappe vrouw is, droom gewoon verder! Of idd wat Dromertje zegt stoute schoenen aantrekken en zeggen KEN IK JE NIET ERGENS VAN? Tenzij je getrouwd ben natuurlijk !1 keer bewerkt. De laatste keer was 27 november 2011 door ariekanarie65.

1 december 2011

Klinkt allemaal heel vaag die droom. Een vrouw die je een paar keer gezien hebt waar je van droomt?

31 maart 2012

??????????????????????????????1 keer bewerkt. De laatste keer was 31 maart 2012 door dromertje1960.

31 maart 2012

Droom je nog steeds over haar?????????????????????????????????