Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

ruzie met mijn vader

12 jaar geleden

hallo

ik ben het product van een samenzijn met 2 mensen die elkaar waarschijnlijk maar 1 keer wilden zien.
mijn moeder had al 2 gewenste kinderen toen.
na mij is er nog 1 zeer gewenst kind gekomen met mijn vader.
ik kreeg ook iedere keer op mijn verjaardag te horen dat mijn vader mij met mijn ******kop tegen de kachel aan had willen rammen omdat ik een huilbaby bleek te zijn.volgens mij kan een kind er niets aan doen dat hij/zij een huilbaby is,maar goed.
ik heb besloten,na de dood van mijn moeder,geen contact meer met die man en mijn broers en zus te onderhouden die mij toch alleen maar dood wenste en/of ziektes toewenstte.
nou ben ik er kort geleden achter gekomen dat hij overleden is.ik vond het al raar dat ik hem een keer in mijn droom zag.
we waren toen ruzie aan het maken.
dit is nu al een tijdje aan de gang.
kort geleden "zei" hij mij dat alles mijn schuld was en dat ik zijn leven verkankert had zoals hij dat altijd zo lief zei.
weet iemand hoe ik van deze ruzies af kan komen?

12 jaar geleden

Hoi melanie

Hoe jij van die ruzie,s af kan komen is, door een kaarsje voor hem aan te steken, zet zijn foto er bij als je die nog hebt en geef daar bij alle liefde die hebt, dan zal hij inzien dat het ook anders kan, je weet dat liefde sterker is als haat.

Ook aan gene zijde kan je leren en ook voelen, nu nog schuift hij de schuld naar jou, maar later als hij inzicht heeft gekregen zal hij leren dat het anders was en gebeuren moest zoals het gebeurd is.

Groeten H@ns.

12 jaar geleden

hallo hans

bedankt voor je reactie
hoelang moet die foto in zicht zijn?
ik heb om heel eerlijk te zijn er niet veel zin in om naar zijn foto te moeten kijken.en hem te moeten zeggen dat ik van hem hou.
ik had gehoopt dat mijn oma,zijn moeder,er wel iets aan zou doen omdat zij de enige was die om mij gaf.
wat als ik niet oprecht kan zeggen dat ik van hem hou?

12 jaar geleden

Hoi melanie

Hoe Lang die foto daar moet blijven weet ik niet.

Ik weet wel dat het moeilijk wordt, want het is iets tussen jullie vanuit een vorig leven wat nu verwerkt wordt en de laatste fase is voor jou bestemd en jij kan dat in dit leven af maken.
Je hoeft echt niet van hem te houden, als maar diep in je zelf je hart kan zeggen dat je hem kan vergeven en ook doen wat hij jou heeft aangedaan en hij zit nu als het ware nog steeds aan je vast geketend.

En wat je kan doen is om steeds om bescherming blijven vragen aan je gids of beschermengel.

Sterkte en groeten.

H@ns.