wie kan mijn dromen verklaren?

8 jaar geleden

Hallo,

Ik heb een droom die niet altijd maar best vaal wordt herhaald! tot nu toe 4 of 5 keer.

Nu heb ik niets met Koningin familie,niets negatief en niets positiefs.
Behalve dat ik Maxima een spontaan meid vind.

Ik droom dat wij als dikke vriendinnen met elkaar om gaan. De ene keer gaan we wandelen en lol maken en praten als mijn beste vriendin,
De ander keer is zij bij mij op bezoek, Of zijn we samen naar een voorstelling
Ik was van plan om een digitale foto camera te komen, toen droomde ik dat zij mij mee naan naar een winkel en wilde zon camera voor mij kopen,
In dromen is heel normaal dat we als beste vriendinnen met elkaar om gaan, haar kinderen zijn ook erg aan mij gewend, ze komen bij mij op schoot zitten en praten!
Zij heeft ook een keer mij mee genomen naar hun Huis, omdat ik tijdens een wandeling mijn schonen kwijt was, omdat we aan dollen waren. zij wilde mij dus een paar schonen geven, zodat ik naar huis kon.

In mijn dromen is voor mij en ook voor haar heel normaal , hoe we met elkaar om gaan, maar de omgeving of mensen op straat of in winkel, of bij theater, vinden erg speciaal, Overal dat we zijn of komen, wordt zij door mensen gezien en behandeld als Maxima prinses, maar voor mij is heel gewoon

In mij dromen komen geen andere familieleden van Koninklijk Huis.alleen zij en haar kinderen.

Ik heb geen andere onverklaarbare dromen, ook geen droom die ieder keer terug komt.

Ook heb ik nooit een gedachte over een prinses of zo, en als kind had ik ook geen gedachte dat ik prinsessen zou belangrijk vinden.

Ik zou graag weten wat dit dromen betekenen? en waar ze mee te maken hebben?

Mvgr
Roos

8 jaar geleden

Hoi Roos 2

Dromen over een prinses zou het volgede kunnen zijn

Een symbool dat een , statusvermeerdering of een belangrijke promotie voorspelt. Je vreugde wordt echter iets getemperd door problemen die leeftijdsgenoten veroorzaken. Wees op je hoede voor vleierij

Verder kan ik er niets over vinden, kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten H@ns.

8 jaar geleden

Dank je wel Hans

Vgr
Roos

samar
8 jaar geleden

Beste mensen,

ik heb gister gedromd dat ik mijn kies verloren en komt heel veel bloed uit mijn mond .

Hellen
8 jaar geleden

ik droom heel vaak over water, en dat mijn tas gestolen is,
en over eten.
wat kan dit betekenen.
De dromen komen regelmatig voor en herhaald steeds.

Ik hoor van jullie groetjes
Hellen

8 jaar geleden

Hoi Samar.

Dromen over het verliezen van een kies kan betekenen, dat je misschien ziek kan worden.

Bloedverlies duidt op het verlies van liefde, maar geeft ook een noodzakelijk offer van de ziel aan.
Het bloed is het symbool van levenskracht en de zetel van de ziel. Het betreft hier wel de lichamelijke ziel en niet de geestelijke.

De mond in de droom kan spreken zonder te bewegen. De mond kan alleen in samenhang met de andere droomsymbolen worden uitgelegt

Kan het zijn dat je op de een of andere manier je energie verliest en jij je ziek en moe voelt.

Kijk maar of je er wat mee kan.

En voor Hellen.

Het water dat we in de droom zien of gebruiken kan symbool staan voor reiniging, nieuw leven maar ook de dood

De tas kan ook de last zijn die we met ons meedragen.

Het voedsel in de droom is vaak het voedsel van onze geest.

Ik denk voor jou, dat je beter op je zelf moet letten wat je energie betreft ( de inhoud van je tas, je eigen energie)

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten H@ns.

anoniempje1777
8 jaar geleden

ik heb een tijdje geleden heel raar gedroomt ik heb zelfs 3 dromen die ik niet echt kan plaatsen.

in de eerste droom was ik zwanger ik wil heel graag kinderen het liefst nu al maar ik ben nog net even te jong. ik me droom droeg ik een trui die ik ook echt heb hij zit lekker en is nogal ruim het voelde alsof er echt een kindje in me buik zat ik was zo blij alleen mensen wouden het niet accepteren. omdat ze me te jong vonden daarvoor het was zo raar gevoel toen ik wakker werd en ik me besefte dat ik helemaal niet zwanger was voelde ik me leeg en was ik zelfs een beetje in paniek. nog steeds kan ik deze droom niet plaatsen.

me volgende droom was ook nogal vreemd. ik ging trouwen en was helemaal verliefd. ik ging me jurk passen en doen en weet ik het wat en opeens was me jurk weg en zag ik er niet mooi uit enzo toen ben ik niet naar me bruiloft gegaan ik had heel erg spijt en voelde me heel schuldig ik ging een paar dagen later in me droom wat eten met een turkse vriendin van mij het bleek dus dat ik met ene turk ging trouwen die op zichzelf woonde in zaandam en dat ik eigelijk heel erg graag met hem wou trouwen ook had ik natuurlijk ruzie met ze zusse omdat ik niet naar de bruiloft gegaan was aan het eind van me droom kwam alles bijna weer goed we zouden gaan praten ik was bij de deur hij deed open en toen ging helaas me wekker. opnieuw had ik een schuld gevoel en wou ik weten hoe me droom af zou lopen deze droom was zo echt.

2 weken terug had ik weer zo soort droom ik was iemand tijdelijk uit het oog verloren waar ik nog al gek op ben. ik was al 3 weken naar die gene op zoek in het echt en in me droom kon ik hem niet vinden uit eindelijk vond hij mij het is geheim dat we met elkaar gaan want het mag absolut niet van mijn ouders. hij vond mij ik was zo blij hij kuste me en zij tegen mij dat hij me nooit meer alleen zou laten toen ik wakker werd voelde ik me heel erg alleen en ik was bang dat ik hem nooit meer zou zien het gekke is dat hij mij die dag gebelt heeft en ik hem weer gevonden heb helaas kunnen we elkaar tijdelijk niet zien omdat hij vast zit. ik hoop dat iemand mij zowiezo info kan geven over die droom van die bruiloft want daar snap ik nou helemaal niks van die eerste en laatste kan ik nog wel half plaatsen maar die over die bruiloft geen idee ik heb gezocht op internet maar kon het niet echt vinden


xx anoniempje (A)

8 jaar geleden

Hoi anoniempje1777

Wie als vrouw over een zwangerschap droomt zou in het waakbestaan een droom in vervulling kunnen zien gaan.

Als je droomt dat iets leeg is, terwijl je verwachtte dat het vol zou zijn, is dit een waarschuwing. Verander niets en neem een tijdlang geen andere uitdagingen aan, maar spaar je energie voor betere tijden.

De bruiloft is het symbool van iets nieuws maar daarmee tevens het symbool voor het einde van iets. In ieder geval houdt het de overgang van een levensperiode in.

De jurk in de droom is de uiterlijke verpakking van ons eigen ik. Het symboliseert de manier waarop anderen ons zien of waarop wij willen dat anderen ons zien..

Het in je droom niet naar een bruiloft gaan, zal je in de toekomst veel narigheid besparen

Ik denk dat het opzoek naar die jongen met je dromen te maken heeft.

Kijk maarof je er wat mee kan.

Groeten H@ns.

Elise
8 jaar geleden

Vorige week droomde ik dat een oude man die jaren geleden
overleden was, mij ging kussen op mijn mond.
Ik hield mijn lippen stijf op elkaar.
Wat betekent deze droom?

Groet,
Elise

8 jaar geleden

Hoi Elise.

De kus in de droom staat soms ook symbool voor communicatie. Meestal wordt hiermee geestelijke communicatie bedoeld

Het is van belang of het om een onbekende of een bekende man gaat. De onbekende man in de droom symboliseert de schaduwkant van de dromer. Vaak is de onbekende achtervolger in jou dromen de duistere kant van jezelf. De onbekende man wil jou dwingen jou gebreken onder ogen te komen. De onbekende man kan in dromen verschijnen als achtervolger, als voorbijganger, leraar, chef maar ook als bekenden zoals je eigen vader.

Het stijf op elkaar houden van je mond kan betekenen dat je meer moet nadenken over oude problemen maar er ook over moet praten, je meer moet uiten.

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten H@ns.

kikiA1
8 jaar geleden

hoooi

is er misschien iemand die mijn droom kan verklaren"?
ik droomde dat ik in een kamer was waar mijn vriend in stond
hij had iets gedaan waardoor ik blijkbaar overstuur was.
ik wilde de kamer uitgaan maar hij hield me tegen, hij deed zijn armen om me heen en liet me niet los
ik huilde en duwde hem weg maar hij liet niet los.
terwijl dit gebeurde zat er in de kamer en klein meisje naar ons te kijken op een 2 persoonbed wat bijna uitelkaar viel

mikey
8 jaar geleden

Hallo,

Ik weet niet of iemand mij helpen kan, maar ik heb een tijd terug een erg vreemde nacht gehad.
Ik lag in mijn bed en na een tijdje viel ik rustig in slaap.
Op een gegeven moment kreeg ik het idee dat ik op een wolk zweefden en allemaal bekenden van mij langs zag komen.
Ze vielen als het ware naar beneden, op de een of andere rare manier vond ik dit erg grappig en kon ik mijn lach niet inhouden.
Ik werd haast kortademig van het lachen, en het vreemde was dat ik het allemaal zo realistisch meemaakte dat ik het idee had dat ik wakker was.
Ik voelde me als het ware door tweeën geteeld, het ene deel van mij lag wakker in me bed te kijken naar hoe raar mijn andere deel deed, en het andere deel lag daar op bed te dromen. Het was een hele vreemde ervaring. Het is ongeveer een maand geleden gebeurt, maar ik krijg het maar niet uit mijn hoofd omdat het zo vreemd was ik ben trouwens 15 jaar oud.

WIE KAN MIJ HELPEN??

7 jaar geleden

Heey Hellen, weet je al meer over je droom? ik heb ook zoiets gedroomd maar kan nergens de betekenis ervan vinden.. gr

Marjo Jonas
7 jaar geleden

29-03-2013

Hallo lezer(s),

Oktober 2011 ging ik met een vriendin op een vrijdag naar het strand om eens lekker uit te huilen van de vervelende dingen die bezig waren.
We hadden echter buiten de waard gerekend: het was de eerste mooie dag die week en het bleek ook herfstvakantie te zijn, dus het was druk met ouders en kinderen op het strand. Onverrichter zaken terug naar huis.

Na een operatie in juli 2012 had ik wat klachten en mijn arts was met vakantie dus ik kwam bij een vervanger (een heel aantrekkelijke man om te zien, by the way).

Twee weken daarna DROOMDE IK dat ik alleen naar het strand ging om alsnog een poging te doen om een beetje uit te huilen. Maar het was mij toch nog iets te druk langs de vloedlijn, dus ik ging in het duin zitten.

Vanuit het noorden kwam heel in de verte een joggende man met hond aanlopen. Toen hij dichterbij was moest ik hoesten en de hond keek in mijn richting. Ik moest nogmaals hoesten en de hond kwam schuin mijn kant oplopen. Ik hoestte een derde maal en het was alsof het een startschot voor de hond was en hij kwam hard op mij afgerend.
Nou ben ik niet zo'n held met honden dus ik kneep hem een beetje, maar de hond bleef voor mij stil staan en ging zitten.

De man riep en floot naar de hond dat hij moest komen, maar de hond gaf geen krimp. Dus kwam de man geïrriteerd naar de hond, cq mij, toe gelopen en dat bleek de vervangende arts te zijn.
We stonden even te praten en toen zei ik tegen hem dat hij zo teveel afkoelde en toen pakte ik achter mij vandaan een handdoek die ik hem gaf. Maar, er had helemaal geen handdoek gelegen toen ik daar ging zitten....!?!?

Nou komt sinds die tijd deze droom regelmatig terug met wat onduidelijke toevoegingen in de zin van: het getal 4 en de letters "ver" en "vr" en ik krijg maar niet duidelijk wat dat zou moeten zijn. Maar het geeft mij wel steeds een onprettig/onrustig gevoel.

Ik vroeg mijzelf in oktober 2012: "Als je naar het strand gaat, waar ga je dan meestal als eerste naar toe? Naar Scheveningen!" Dus toen bij Scheveningen naar het strand gegaan om te kijken of ik iets herkenbaars zag wat de droom kon verklaren. Maar het bleek niet het strand uit mijn droom te zijn: bij Scheveningen zijn de duinen nl. afgezet met paaltjes en draad en in mijn droom kon ik zo het duin in gaan.

En zo is de situatie tot op heden en ik weet niet wat ik ermee moet.

Kan iemand het mij verklaren?

Vriendelijke groet,
Marjo Jonas

7 jaar geleden

Hoi Marjo

Een strand in je droom symboliseert het bij elkaar komen van twee delen van je. Het zand staat voor je rationele kant of het denken, het water symboliseert je irrationele kant of emoties en voelen.

Droom je dat je huilt, dan helpen je hersenen je om emotionele balans te bereiken terwijl je slaapt. Je uit frustraties die je in je echte leven zouden hinderen.

Als je droomt dat je huilt, suggereert dit een uitbarsting van negatieve gevoelens die waarschijnlijk veroorzaakt zijn door een situatie uit het echte leven, en niet als gevolg van gebeurtenissen uit de droom zelf. De droom dient ook als een uitlaatklep voor angsten en frustraties en is vooral ook een manier om (weer) emotioneel in balans te komen.

Droom je dat je naar de dokter gaat , (vervanger ) dan heb je zelf het gevoel dat het niet helemaal goed met je gaat. Je onderbewuste vraagt om je aandacht, want ergens zit je niet lekker in je vel.

Een droom waar een hond in voorkomt, bevat vaak een belangrijke boodschap.

Als een hond je vriendelijk gezind is, wijst dat op de aanwezigheid van voordeel en vrienden.

Zie of gebruik je een handdoek in je droom, dan dien je je emoties onder ogen te zien en een besluit te nemen voordat je verder kunt met je leven. Een alternatieve droomuitleg is dat de handdoek symbool staat voor voltooiing, een frisse start of een nieuwe overgang.

Algemeen:
Het getal 4 is verbonden met de wil, de vastberadenheid, de kracht en het praktische en het fysieke zelf. Het getal 4 is verbonden met de kleur groen. Astrologisch is dit getal verbonden met de sterrenbeeld maagd en de donderdag. Het chakra, dat bij dit getal met name van belang is, is het heiligbeenchakra.
Positieve kwaliteiten:
Getal 4-personen zijn geduldig, praktisch, gemotiveerd, verantwoordelijk, betrouwbaar en gedisciplineerd. Zij zijn nauwkeurig, efficiënt, hulpvaardig, doelbewust en het zijn harde werkers. Zij denken logisch en handelen eerlijk, loyaal en betrokken.
Negatieve kwaliteiten:
Zij kunnen ongeduldig, onzorgvuldig, dominant en gewelddadig zijn. Hun weerstand tegen verandering kan leiden tot onverzettelijkheid, bekrompenheid en neurosen. 'Betrouwbaar' kan voor sommige getal 4-personen betekenen dat ze saai zijn en hun motivatie kan omslaan in luiheid.
De vier is aarde, water, lucht en vuur, vierkant, 4 seizoenen, 4 windrichtingen.
De 4 hoek kan ook gevormd worden door dieren of bloemen.


Droom je dat je vervangen wordt of je vervangen voelt door iemand anders, dan staat dit voor iets wat je niet onder ogen ziet. Je ervaart een strijd tussen je bewuste ik (hoe je je gedraagt en met anderen omgaat) en je onderbewuste of je innerlijke waardes.

Een man in je droom staat voor je mannelijke kant: je assertieve, rationele, agressieve en / of concurrerende kant.
Ik denk dat je mannelijke kant sterker is dan je vrouwelijke kant wat je onrust geeft.

De letters ver en vr komen in de boven staande regels voor vervanger (arst)

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten Hans.

Ann T
9 maanden geleden

Hey, ik droomde dat ik een baby zag liggen ... Rondomrond waren er vlammen. Na een tijdje ???? realiseerde ik me dat de baby levend zou verbranden, dus ik snelde toe en zag dat de baby oke was. Ik tilde hem/haar weg uit de vlammen. Wat zou dit kunnen betekenen?

LilyBlue
9 maanden geleden

Ik denk dat jij jezelf helemaal aan het ontplooien bent.. je bent (misschien bewust) aan het veranderen.. deze keuze om aan jezelf te werken is een goede beslissing van je.
Ik denk dat dit de oplossing is van je droom door middel van onderzoek te hebben gedaan van verschillende elementen die in je droom voorkomen, lees dit maar:


Vuur (algemeen)
Het kan betekenen dat iets ouds in je leven plaatsmaakt voor iets nieuws. Je manier van denken is aan het veranderen. Dit wordt nog eens benadrukt als het vuur onder controle is. Dan is vuur een metafoor van je innerlijke transformatie. Vuur staat tevens voor je drive en motivatie.

Vuur (brand in huis)
Wanneer je droom dat een huis in brand staat, suggereert de droom dat je een verandering moet ondergaan. Als je deze droom wel vaker droomt, dan betekent het dat je nog niet klaar bent voor de verandering of dat je de verandering tegenhoudt. Een andere uitleg is dat vuur de passie en liefde voor je geliefden symboliseert.

Baby (algemeen)
De baby vertegenwoordigt de onschuld , warmte en een nieuw begin. Babies kunnen iets uit je innerlijk symboliseren dat puur, kwetsbaar on onaangetast is. 

Baby (huilend)
Een huilende baby in je droom duidt op een gedeelte van jezelf dat verwaarloosd is en om aandacht en verzorging vraagt. Een alternatieve uitleg is dat de huilende baby staat voor onbereikte doelen en een gevoel dat je iets mist in je leven.

Redden:
Red je iemand anders in je droom? Dan neem je het heft in eigen hand en maak je daadkrachtige beslissingen die goed voor je zijn

Marja
4 maanden geleden

Hallo Ik heb al sinds een half jaar dat ik iedere keer wakker van een lied je hoort alleen GOLDEN RAIN op verschillende toon hoogte en het gebeurt op verschillende tijden wat betekend dit .
met lieve groet Marja

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ********  **   ** **  ** **  ** **  ** 
 **   ** ***  ***  ** **  **  **  ***  ** 
 **   ** **** ****  ****  ** **  **** ** 
 **   ** ** *** **   **   *****   ** ** ** 
 **   ** **   **   **   ** **  ** **** 
 **   ** **   **   **   **  **  **  *** 
 ********  **   **   **   **  ** **  ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht