Parasiet

Alexandra
12 jaar geleden

Hallo mensen,

Ik droomde vannacht dat ik aan een tafel zat en iets in mijn mond voelde. Toen ik het eruit wilde halen, moest ik maar blijven trekken en trekken en uiteindelijk legde ik een bijna twee meter lange, dikke worm op tafel. Vol afgrijzen keek ik toe hoe de worm die zonet nog in mijn lichaam zag begon te groeien, in de breedte en uiteindelijk eruit zag als een soort langgerekte halve visfilet. Hij leefde nog, maar bewoog niet echt en kort nadat hij uitgegroeid was werd hij koud en dood. Ik was misselijk terwijl ik dit alles gadesloeg en rende naar de prullenbak terwijl ik nog wat laatste stukjes uitspuugde. Het gekste was dat mijn vader en nog iemand gewoon aanwezig waren, alles zagen en niet reageerden.

Normaal denk ik nooit erg na over symboliek in dromen, maar bij het wakker worden wist ik meteen: 'Dit moet ik opzoeken.' Kan iemand mij vertellen wat dit kan betekenen?

Alvast bedankt, Alexandra

12 jaar geleden

Het betekend dat je mischien wel vegetariƫr word. En het betekend ook als je aand8 wilt dan moet je dat gwn zeggen.1 keer bewerkt. De laatste keer was 12 jaar geleden door Elyon.

me
11 jaar geleden

Ik heb gister in mijn droom een witgrijze worm uit mijn anus getrokken, het ging soms in stukjes eruit en dan weer lang en ik was bewust dat ik mijn angst voor het gebeuren de baas moest zijn. Ik ben nu dus gaan kijken/zoeken wat dat betekent en gezocht op worm, poep en anus. Heeft allemaal met mijn persoonlijke zelfbeeld te maken-negatief-en emoties die ik niet kan los laten. Maar dat zegt nog niets over hoe ik die moet overwinnen.

Groeten
Me

11 jaar geleden

Een worm heeft vaak een vergelijkbare betekenis als een slang in dromen. Het gaat om het dier in jezelf, hoe je daarmee omgaat. Een slang gaat doorgaans over je relatie tot je eigen seksualiteit. Wanneer deze uit lichaamsopeningen komt, geeft dat aan dat je die slang onderdrukt, binnen houdt. Als het om een worm gaat, laat dat al het negatieve oordeel zien dat je op seksualiteit hebt: het is vies. Bij jou, me, komt je seksualiteit in stukjes en beetjes naar buiten. Terwijl het toch echt bij je hoort en je droom je vertelt dat je er niet bang voor hoeft te zijn. Angst overwin je alleen maar door de dingen waar je bang voor bent te testen. Dan blijkt meestal dat je voor niets bang bent geweest.

overleden oom
11 jaar geleden

ik hat gisteren een hele rare droom ik wou ergens heen gaan maar het was heel gevaarlijk dus ik toch gaan maar op die weg waren er slangen en nog meer gevaarlijke dingen en het leek op een oerwoud maar was geen oerwoud dus ik ga en het was niet zo eng en gevaarlijk het lukte mij en later kom ik bij mijn tante en zag mijn overleden oom daar hij zag er heel moe uit en hat weer haren want in het echt was die een beet je kaal omdat hij kanker hat en later vroeg hij of ik hem haren wou knippen en ik zij natuurlijk wil ik dat en we zaten biuten in het balkon van het huis en het balkon was gewoon open om heen was best wel gevaarlijk en mijn over leden oom wilt er om heen lopen en viel bijna dus ik en mijn tante zijden uitkijken en later kom een een nicht van mijn moeder en die was heel jong terwijl ze echt oud is

telefoon
11 jaar geleden

een paar maanden terug droomde ik over een waarzegster en di belde mij op en zij dat ik iemand moest helpen maar zij nie wie ik ben best wel nieusgirig wat dat betekent wie kan mij daar bij helpen

janneke
10 jaar geleden

Hallo,
Ik had gister een ontzettend enge droom. ik had voelde iets kriebelen in mn oog. toen ik in de spiegel keek zag ik een klein insectje. ik probeerde m dood te maken maar dat ging niet zo makelijk. toen ik het nog steeds voelde kriebelen in mn oog keek ik beter en zag ik allemaal kleine bruine eitjes. ze zaten ook in mn mond op mn kiezen. heel vies en ik ging snel mn tanden poetsen. er waren ook andere mensen bij maar ik bleef rustig en kalm(typisch mij) en probeerde ze alleen weg te halen. ik heb de droom over eitjes al vaker gehad wat zou dit betekenen? alvast bedankt!!

Groetjes dromer

Aafje
6 jaar geleden

Hallo,
Ik had afgelopen nacht een droom, waarin ik naakt voor een klas stond en iedereen me uitlachte. Hierna vluchtte ik om me aan te kleden, en ging ik opeens mijn benen scheren. Ik maakte per ongeluk een wondje, en er kwamen hele kleine haaitjes uit, een stuk of 4. Waarna nog 4 kleine visjes en nog 3 octopusjes. Ik schreeuwde om een zuster, wie tegen mij zei dat ik een van de beestjes moest opeten om er van af te komen, en dat het kwam door een virus in mijn mobieltje.

Deze droom heb ik nu voor de 2de keer. Weet iemand wat dit kan betekenen?
Groetjes, Aafje

Marlou
5 jaar geleden

Hi..
Afgelopen nacht heb ik gedroomd dat er een stuk of 8 gigagrote maden uit mijn hoofd staken. Ik was niet bang, noch vond ik het vies. Het was raar omdat het bij mij leek te horen. Toen ik ze verwijderd had zat ik te balen van mijn wonden en dat daar nooit meer haar op zou groeien. Iemand enige uitleg hierover?

Radj
13 dagen geleden

Hallo, ik heb vanmorgen gedroomd over een koe met kalf,uit de kalf zag ik een meterslange lintworm die ik probeerde weg te trekken. Beide koeien stonden rustig en kalm thuis bij mij onder de dak op achtererf, wat betekend dit?

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** **  ** ******** ******** **  ** 
 **  **  ** **  **      **   **  ** 
  ** **   ****  **      **   ** **  
  ***    **   ******    **   *****  
  ** **    **   **      **   ** **  
 **  **   **   **      **   **  ** 
 **   **   **   ********   **   **  ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht