Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Bijten

12 jaar geleden

Wat betekent het als je word gebeten door een vleermuis?
Of dat een andere persoon jou bijt of jij iemand anders bijt?
En dan van lichtjes bijten tot zo hard je rvan bloed..

12 jaar geleden

Hoi Firedevlin

Wie in de droom gebeten wordt door een grote opengesperde bek van één of ander dier of monster heeft last van een enorme levensangst.


Bijten we in de droom een mens of worden we door een mens gebeten dan heeft dit een sterk seksuele betekenis.

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten H@ns

Claudie
8 jaar geleden

Ik droomde dat mijn moeder een soort van vampier was en ze beet me in m'n hand en het deed pijn enzo, maar wat betekend dit?

8 jaar geleden

Hai Claudie, Je moeder is degene die je heeft opgevoed en gevormd. Zij heeft ook een voorbeeldfunctie. Het staat ook voor zorgzaamheid en geborgenheid. Soms is de band bij dochter en moeder zo sterk, dat ze twee handen op één buik zijn. Dan komt er een tijd om elkaar los te laten, wat niet zonder slag of stoot gaat.

Maar dan ineens, in je droom, is je moeder een soort van vampier. Het is een wezen die bloed of energie bij je weg zuigt. Ik weet niet hoe je moeder is of ze nou zorgzaam is of een gigantische bemoeial, die veel van je geduld vraagt. Ze kan ook overbezorgd zijn, dat je dat ziet als energieverslinder.
Ze beet in je hand. Als het de rechter kant is, dan is het de kant van je bewuste en kan het meteen duidelijk zijn, waarom ze energieverslindend is. Vampieren verwijzen soms ook het verlies van maagdelijkheid.



1 keer bewerkt. De laatste keer was 8 jaar geleden door Esme.