Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Dromen dat ik wakker word

Char
11 jaar geleden

Oké, een nacht niet zo lang geleden had ik een vrij aparte droom. Ik droomde dat ik wakker werd, iets deed, wakker werd, hetzelfde deed, weer wakker werd, weer hetzelfde deed, etc. Die ochtend riep mn moeder naar boven dat ik uit mn bed moest, ik blijf nog even in mn bed liggen om wakker te worden. Echter, tijdens dat wakker worden viel ik weer in slaap, en droomde ik dat ik wakker werd, opstond, naar beneden liep, weer wakker werd, opstond, naar benedenliep, WEER wakker werd, op stond en naar beneden liep. Sinds deze nacht heb ik dit soort dromen vaker. Kan iemand mij de betekenis hiervan vertellen?

Mijnisha
11 jaar geleden

DROMEN DAT je wakker wordt in je droom wijst erop dat er iets ontbreekt in je leven. Er is een specifiek aspect in je leven dat je niet helemaal optimaal gebruikt. Je zou bijvoorbeeld je eigen talent en vaardigheid niet onderkennen.

vond ik op deze site.Hier droom ik ook wel eens over. Daarna gebeurt het vaak dat ik in mijn droom aan mijn vrienden vertel dat ik aan hun vertelde dat ik hun vertelde dat ik sliep. Dit is even verwarrend als het is om te lezen en begrijpen.

Op een bepaalde manier vind ik het grappig.