Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

overleden paard

13 jaar geleden

hallo iedereen,

een paar dagen geleden is mijn verzorgpaard ingeslapen. ik zorgde voor haar, omdat de eigenaar dat onder onverwachte omstandigheden niet kon doen. ik kwam elke dag bij haar, borstelde haar en deed eigenlijk alles voor haar. ze was al heel oud en bleek dus hoefbevangen te zijn. ze kon bijna niet meer lopen, dus besloot de eigenaar haar in te laten slapen.

ik heb hier erg veel verdriet van, maar vannacht heb ik dus een droom gehad.

ik droomde dat ik naar de stal ging en dus ging kijken toen stond ze opeens weer in haar stal! ze hinnikte toen ze me zag en ik was dus heel verbaasd dat ze gewoon in haar stal stond. ik rende meteen naar haar toe en begon haar te knuffelen. ik praatte tegen haar en het was zoals altijd. ik was alleen heel erg verbaasd dat ze er dus opeens weer stond. ze was heel vrolijk en drukte haar snuit tegen mij aan enzo en ze hinnikte. hoe die precies eindigde kan ik me niet meer herrineren, maar het was echt zo apart!

denken jullie dat dit iets betekend?

misschien is het wel zo dat overleden dieren ook altijd bij je blijven?

13 jaar geleden

Hallo Lisa

Gecondoleerd.

Ik maak op uit je verhaal dat je ontzettend veel van je verzorgpaard hield, en je zult haar ook wel ontzettend missen. Het is dan ook niet vreemd, dat je over haar droomt. Ik denk dat het een wensdroom was. Je zou graag willen, dat ze weer levend en wel in haar stal staat.

Ik wens je in ieder geval sterkte.
Wolkje.