Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

droom over mijn overleden hond

13 jaar geleden

Hoi,

Ik heb mijn hond in dec 2009 moeten laten inslapen, en het gemis is nog groot. Ook al denken mensen vaak; Ach, het is maar een hond. Maar niet voor mij, het is toch bijna 11 jaar een deel van je gezin geweest.

Nu vooral het mooie weer er aan komt, mis ik het dat ik niet meer een stukje kan lopen met haar.

Vannacht droomde ik dat mijn vader in me droom zei; kom we gaan ''Ronja'' ophalen. We stapten de auto in om haar op te halen. Ook raar, onze buren zaten bij ons in de auto om mee te gaan.
Opeens zat ik in de huiskamer en was ons hondje weer terug.

Wat betekent dit ?? Heb wel verhalen gelezen over een hond bij droominfo, maar niet over het gene waar ik over heb gedroomd.
Ik was erg blij dat ze er weer was, en jammer genoeg is het maar een droom.

13 jaar geleden

Hallo Majorie

Voor jouw was je hond, niet zomaar een hond. Je had er een band mee, vooral als hij 11 jaar bij de familie heeft gewoond.
Ik denk dat je hem erg mist en dat het een wensdroom was. Je wenst dat hij weer terugkomt.

Ik wens je veel sterkte.
Groetjes Wolkje

13 jaar geleden

Ik mis haar inderdaad nog best erg..heb het as ook op mijn slaapkamer staan. Maar veel mensen zeggen ook om het gemis te verwerken dat je een andere hond moet kopen, is dat zo ?

Groetjes Majorie

13 jaar geleden

Hallo Majorie

Ik heb geen ervaring met huisdieren, maar het leven gaat door. Je kunt als je de wandelingen en de gezelschap mist een nieuwe hond nemen, maar het zal nooit dezelfde hond zijn, als je oude.

Ik denk dat je dit zelf moet aanvoelen. Is het tijd voor een nieuwe hond?

Vriendelijke groeten
Wolkje

cora boshoven
6 jaar geleden

Mijn Hond Nisty is deze week overleden aan een hartaanval hij was 7jaar,donderdag is hij gecremeerd,maar is het mogelijk dat ik droomde dat hij in een veld aan t springen was zoals hij altijd deed,maar deze keer afscheid van me nam





Deze discussie is gesloten.