Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

trouwen

Juf
10 maart 2011

Ik ben leerkracht basisonderwijs en date nu een tijdje met een leuke jongen.

Ik droomde vannacht dat ik naar een bruiloft ging, niet van mezelf maar van een collega. Met de kinderen van school gingen we met bussen naar de plaats van bestemming. Ik ging er met collega's heen. Die collega ding trouwen met de jongen die ik leuk vind. Hij had mij aan de kant gezet voor haar vanwege haar kinderen. In mijn droom had zij opeens kinderen van hem, die kinderen waren al iets van 3 jaar. Ik voelde me heel erg down omdat ik zeker wist dat hij niet van haar hield maar bij mij hoorde en hij haar alleen trouwde omdat het anders niet goed zou gaan met haar. Ik haatte haar echt, en de kinderen want zij verpestte alles voor mij. Een aantal collega's hadden het door, maar ik wilde het niet laten weten, ook toen zijn moeder vroeg aan mij wat ik ervan vond zei ik "super toch!" en zette een geforceerde smile op.

In het echt heb ik helemaal geen hekel aan een collega en heb zijn moeder nog nooit gezien.

10 maart 2011

Dat betekend dus - niet te snel voor uit denken .
laat het wachten dan komt het later wel . als je keer wil msnen en daar over wil praten . nag best .
groetjes roy .

Juf
10 maart 2011

Hoi Roy,

Bedankt voor het antwoord, ik herken het wel, ben snel geneigd vooruit te denken; als als als. Ik moet leren de dingen te nemen zoals ze komen. Nooit gedacht dat zo'n droom zoiets zou betekenen.

gr Janneke

Meid
7 november 2012

Mijn vriendin droomde laatst dat ik ging trouwen met de jongen waar ik nu een oogje op heb, maar ik ben niet echt heel close met hem en durf ook niet te praten tegen hem.

Ook weet hij dat ik hem leuk vindt
wat zou deze droom kunnen betekenen.