Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Iemand slaan in je droom, maar het kan niet..

Joost
13 jaar geleden

Ik heb ontzettend vaak een terugkerend symbool in mijn droom.
Om een of andere reden ben ik ontzettend boos op iemand, de reden verschilt per droom. En op het moment dat ik op koken sta en begin te slaan, voelt het alsof er een kracht tegen me werkt, en ik diegene dus nooit kan raken. Op zulke momenten wordt ik meestal uitgelachen, en op dat moment is de droom afgelopen.

Maar door deze dromen had ik een aantal jaren terug het gevoel als ik ging sparren met vrienden (je moet toch iets tijdens je middelbareschool tijd) dat ik ze ook niet kon raken. En vreemd genoeg had ik hetzelfde gevoel in mijn armen als in die dromen. Een hele vreemde schok die door je armen gaat, alsof je een pijnprikkel kreeg...

Zo fijn zijn als iemand een achterliggende gedachten weet van deze droom, na zoeken op internet kwam ik erachter dat dit namelijk regelmatig voor, ook in lucide-dromen.

Groetjes Joost!

13 jaar geleden

Hoi Joost.

Dromen over boosheid voorspelt onheil. Actieve tegenstanders of teleurstelling over een beminde zullen uw bezit of karakter proberen aan te tasten.

Ik denkd dat deze droom over je zelf gaat

Kijk maar of je er wat aan hebt. groeten H@ns.

Alanya
13 jaar geleden

Ik heb precies hetzelfde!
Dan ben ik bijvoorbeeld erg boos, op iemand of weetikhet. Dan wil ik iemand slaan, en het lukt niet, hoe vaak ik t dan ook probeer in mn droom, da lukt niet da blijf idd tegenwerken. Dat is supervaag haha, ben blij dak in iedergeval nie de enigste ben, haha. Had t trouwns gisteren er nog over met mn vriend haha, agja.Vage dromen hé

koen
13 jaar geleden

ik heb het zelfde als of de desbetreffende personen een schild omzich heen hebben. wazig haha

BV
12 jaar geleden

IK heb net dezelfde terugkerende droom. Ik ben hier ook op terecht gekomen na wat googlen.
Eigenaardig is dat ik ook regelmatig nog spar.

Ik zou er niks te mysterisch aan koppelen.