Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom over bevalling

InNatura
13 jaar geleden

Ik droomde vannacht dat ik in een woud, gehurkt aan het bevallen was. Maar de nadruk lag erg op de nogal placenta die nadien tevoorschijn kwam.
Ik voel me verward! Heeft iemand enig idee wat dit zou kunnen betekenen?

13 jaar geleden

Hoi InNatura


Bosjes komen in de droom vaak voor als we ons voor iets of iemand moeten verschuilen

De bevalling in de droom heeft altijd te maken met de wedergeboorte van iets.

Kijk maar of je er wat mee kan

Groeten H@ns.

13 jaar geleden

Het woud is een plek waar jij nieuwe energie kan opdoen, en je ook ontdoen van te veel ( negatieve) energie. Bevallen is ontdoen van energie dat zijn wachttijd heeft volbracht. Groei, ontwikkeling, nieuw leven, geluk ZIJN JE NU TEN DEEL.. Aan de andere kant is het ook zorgen en problemen die bij het nieuwe kunnen komen bijkijken, en als er goed mee omgaat dit in goede banen kan leiden. Je hebt een wachttijd ( meer spiritueel) volbracht. In het woud zijn er onoverzichtelijke onbekende gevaren die jou kunnen overweldigen als je niet oppast.. In het woud kun je ook verdwaald raken, niet meer weten waar je terug moet naar het bekende ,het veilige..Placenta is het veilige dat zijn functie gehad heeft en als het niet afgedaan wordt ,kun je erdoor vergiftigd raken (zie de nadruk op placenta.) Het hoort niet meer bij het nieuwe dat je ontwikkeld hebt. Geef het nieuwe een rechtvaardige kans.
Inderdaad voel jij je verward omdat jij je niet ontdoet van wat niet meer voor jou functioneerd. JE BENT BANG OM KLEUR TE BEKENNEN. Je hoeft je voor niets en niemand te schamen of je ware nieuwe IK ( energie) gevoelens te verbergen, accepteer je zelf zoals je bent alleen dan hoef jij je niet meer te verschuilen, Niemand is volmaakt ook jij niet ,ik niet, niemand WE ZIJN ALLEN AAN HET LEREN. Kom op voor je zelf en stap uit die verwarring ( zie woud ) om niet te laten zien wie je in werkelijkheid bent.
veel licht en liefde
Lucinda



1 keer bewerkt. De laatste keer was 13 jaar geleden door Lucinda.

Undine
13 jaar geleden

Ik droomde vannacht dat ik was bevallen van een zoon en dat ik niet eens wist dat ik zwanger was.
In deze droom was ik zelf heel rustig en ik heb de bevallining helemaal alleen gedaan.
Eenmaal toen de baby er was (verliep heel vredig en snel) huilde hij niet...maar wat was het een snoepje.
Ik wil weten wat dit inhoudt

Groetjes Undine

13 jaar geleden

Hoi Undine


De bevalling in de droom heeft altijd te maken met de wedergeboorte van iets. Zowel vrouwen als mannen kunnen in de droom van een baby bevallen.

Bij vrouwen wijst het op de ontplooiing van de eigen persoonlijkheid, het aangaan van een nieuwe mooie relatie of het beëindigen van een oude.

Je zegt dat de bevalling voorspoedig is geweest, dan kan het zijn dat je een mooie tijd tegemoet gaat.

Soms dromen we over onze zoon omdat we in het waakbestaan nalatig zijn geweest.

Deze droom betenkend vooruitgang.

kijk maar of je er wat aan hebt

Groeten H@ns.

Salome
13 jaar geleden

Ik droomde vannacht hetzelfde! Twee keer beviel ik: van de dochter die ik al heb en daarna van een zoon. Allebei moeiteloos en pijnloos. Ik werd door Indianen naar een veilige plek gebracht op een kar. Ik kon de drang m te pesen ophouden tot ik op die veilige plek aangekomen was, heel vredig. Iedereen was blij en tevreden dat het zo goed ging.

michelle
13 jaar geleden

Ik heb 2x gedroomt deze week en ben 36 weken zwanger de bevalling ging goed maar de nadruk werd steeds gelegd op mijn slijmprop die ik verloor wat heeft dit te betekenen?

Kelsey
13 jaar geleden

Van de week droomde ik dat ik plotseling moest bevallen... in de trein. Alleen wist ik niet eens dat ik zwanger was.
De bevalling was moeite en pijnloos en het was een prachtige zoon. Serieus ik zag de baby heel duidelijk en het was
echt een prachtig kind! Normaal blijven dromen mij niet zo bij, maar van deze ben ik echt helemaal van de kaart.
Het vreemde is, is dat ik er totaal niks van snap. Ik ben 21, single en helemaal niet bezig met
het stichten van een gezinnetje.

Heeft iemand misschien een verklaring?

Pinda
12 jaar geleden

Ik ben benieuwd wat mijn droom te betekenen heeft.
Ik droomde vannacht dat ik twee keer moest bevallen de eerste ging vlekkeloos niks aan de hand. Toen kwam er ineens een tweede bevalling. Ik was alleen voelde het aankomen, schreeuwde om hulp steeds harder en wanhopiger. Uiteindelijk kwam er iemand helpen, de bevalling was niet prettig en pijnlijk. Toen kwam de baby eruit maar hij viel op de grond. Ik keek er naar hij zag er raar uit en uiteindelijk overleed de baby.

Niet echt een fijne droom dus. Het is de tweede keer deze week dat ik over een baby heb gedroomd. De eerste droom was wel wel heel prettig omdat ik blij was dat ik een mooie fijne baby had, die trouwens telkens heen en weer veranderde van baby in een rode kitten.

almira
12 jaar geleden

ik heb gedroomd dat er was iets op straat dus veel mensen ,het was net afgelopen en mijn moeder kreeg pijn in haar onderbuik.
ze was zwanger (mijn moeder is al vijftig) ze ging naar eerste hulp zette een doek op de grond ging ik zitten met mijn moeder in mijn schoot.
haar water was niet gebroken maar ze bloede een beetje,ze was met haar ogen dicht en het was maar afwachten

Adje
11 jaar geleden

Ik ben 36,1 weken zwanger. En vannacht voor het eerst gedroomd over mijn bevalling.
De bevalling ging erg makkelijk en zonder pijn. De nadruk was dat mijn buik iets inzakte na geboorte, maar nog steeds wel erg rond. Ook voelde ik mij bij opgelucht en gelukkig. Wat betekend dat?
Ik ben al een week druk met nesteldrang bezig, alles moet klaar en geregeld zijn voor onze dochter komt, ik heb het vermoeden steeds dat ze rond 37 à 38 weken komt. Alleen vannacht voor het eerst erover gedroomd.

shannie
11 jaar geleden

Ik droomde nog dat ik had bevallen maar zag het kind niet het enige wat ik nog zag was de snoertje van de lacenta die in stukjes uit kwam en nog bloed ik wou graag weten ve tgat mjdromwant ik ben. Vaker met bevaling aan het droomen

Iva
10 jaar geleden

Hallo,kan iemand mij helpen?
Ik heb namelijk vannacht gedroomd dat ik al bevallen ben van een prachtige dochter,bevalling ging heel snel en makkelijk,maar waar ik mee zit is dat de baby al kon zitten op een gegeven moment en toen vroeg ik mezelf van he ik ben pas bevallen en de baby kan al zitten??? bevaldatum was 05-10-13 en heb echt gezien dat het een meisje is.
Ik vind het heel eng dat ik zelfs de datum wist terwijl ik pas eind november moet bevallen.Betekend dat iets? (Ik was super blij en de kleine lachte ook.

mvg

angeltje
10 jaar geleden

IK DROOMDE DAT MIJN DOCHTER BEVALLEN WAS VAN EEN DOCHTERTJE;
HET WAS EEN HELE CHAOS WANT TEGELIJKERTIJD WAS ER OOK EEN BEGRAFENIS,
WEET IEMAND WAT DIT BETEKENT? DE WEEK NADIEN HOORDE IK DAT ZE ZWANGER WAS.
DANK JE

Chantie
9 jaar geleden

ik droomde vannacht dat ik aan het bevallen was, de bevalling verliep heel spontaan.. alleen weet ik niet meer of het een meisje of een jongen was, wel weet ik dat het kindje veel haar had en heel mooi was het leek wel op een indiaantje. ik wil weten wat deze droom betekent.

Michelle
8 jaar geleden

Mijn zusje heeft gedroomd over mij en dat ik bevallen was van een zoon. Ze heeft niet meegemaakt dat ik zwanger was en ze heeft de bevalling niet meegemaakt. Wat betekent dit?

8 jaar geleden

Als je droomt dat je bevalt, suggereert dit de geboorte van een nieuw idee. Het vertegenwoordigt tevens nieuw horizonten of een aanstaand evenement. Dat het een zoontje is, betekent dat je mannelijke eigenschappen ontplooit; rationeel denken, competitief zijn en doorzettingsvermogen creëert.





Deze discussie is gesloten.