Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Zwarte ogen ! HELP MIJ!

OnbekendMeisje
13 jaar geleden

Heeeeeey,

Ik heb een aantal ( ongeveer 8) dromen gehad over een jongen van mijn school.
Het was niet zo'n droom van dat ik hem kus ofzo.. Nee ! Ik droomde over zijn ogen, zijn zwarte ogen. Hier komt de meest voorkomende droom:

Dus ik was op een plaats ( één keer was da op school en de andere keren op een onbekende plaats) soms waren er mensen rond mij maar daar ging mijn aandacht niet naar, mijn aandacht ging naar hem laten we hem X noeme.
Opeens was X daar voor mij en keek hij mij aan met een rare, frustrerende blik. Mijn aandacht ging meestal naar zijn zwarte ogen ze waren zo zwart !! Het is eigenlijk heel raar want het leek of hij net voor mij stond en me aankeek alsof hij iets van mij wilt wete maar hij niet kan begrijpen. Toen hij uit mijn droom verdwijnt dan krijg ik zo een gevoel van dat ik achter gelate word alsof ze een klein kind in een bos heel alleen achterlaten! Dan wordt ik meestal wakker met pijn of met tranen, geen lichaamlijke pijn gwoon pijn zoals je net een relatie eindigt , dan wordt ik wakker met een gevoel van leegte !

De meeste dromen zijn zo, maar de laatste was het RAARSTE hier komt die:

Ik was met mijn beste vriendin aan het lopen in een bos, we werden achter volgt ! Maar toen ik besefte dat ik een afspraak had met X was ik heel zenuwachtig want uren waren al voorbij gegaan en ik was er nog niet dus nam ik de bus naar hem maar de bus had vertraging! Wanneer ik aankwam liep ik huilend naar hem. Ik gaf hem een knuffel maar het was niet zomaar een knuffel het leek zo ECHT ! De knuffel duurde een minuut lang en terwijl we die knuffel deden zei ik: "het spijt mij zo erg" eigenlijk is het wel bizar want het leek alsof iemand mij een knuffel gaf en toen de knuffel gdaan was dan zag ik zijn ogen mij vragend aankijken ( zijn zwarte ogen ) En toen werd ik wakker

Help mij aub !! Ik ken die jongen niet die zit gewoon op school bij mij !! En steeds wanneer ik hem zie dan krijg ik die beelde te zien, het is extra moeilijk want hij heeft een vriendin en da is de populairste van de school !!
HELP MIJ wat betekend DIT ?

Groetjes
XOXO Onbekend Meisje

13 jaar geleden

Hoi XOXO Onbekend Meisje


Als je droomt dat vreemde ogen je volgen, lijkt dat onaangenaam, maar het is een heel gustig teken.

Als u van knuffelen droomt zult u teleurstellingen in de liefde en in zaken ervaren.

Wie in de droom veel zwart ziet zou in het waakbestaan zijn leven drastisch moeten veranderen.

Dromen dat u zich in een dicht bos bevindt voorspelt tegenvallende zakelijke resultaten, onenigheid binnen het gezin en ruzie met familieleden.

Kijk maar vat je er mee kan.

Groeten H@ns.

R-w
9 jaar geleden

ik heb op een paar sites gekeken over zwarte ogen, het zou zomaar kunnen dat dit ooit kan gaan gebeuren.
Zwarte ogen heten bek(black eyed children) niemand weet echt wat ze zijn, zwarte ogen stammen af als broertjes en zusje van slenderman. Ze vragen of z met je mee mogen gaan of bij je binnen mogen komen, NIET DOEN DAN... Niemand weet wat er gebeurd als je nee zegt of toch wel ja zegt, ze kunnen niet binnen komen zonder toestemming dus dat is weer een plus punt!!