Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Superlaag over 't water vliegen&'n auto vol met gras

*Jessica*
12 jaar geleden

Ik droomde dat ik superlaag over het water vloog en telkens dacht in het water te komen, maar uiteindelijk lande ik op de boardwalk bij een of ander restaurant..

En ik droomde dat mijn hele gezin in een auto zat maar er groeide gras in helemaal tot het einde van het dak.

12 jaar geleden

Wat een leuke dromen! misschien heb je dit niet zo ervaren maar in de paar zinnen die hebt geschreven stikt het van de symbolen. alleen moet je het verband nog even zien. ik hoop dat ik je daarmee kan helpen.

De eerste droom heb je 3 sybolen vliegen, water en restaurant.
vliegen heeft als betekenis controle. je vliegt laag en elke keer denk je in het water te komen maar dat gebeurt niet. Je hebt je vliegen toch nog onder controle maar je bent bang om je controle te verliesen maar dat gebeurt niet. Je kan je zelf afvragen waar je nou precies bang voor bent. maar misschien wordt dit al duidelijk bij de volgende 2 symbolen
water staat voor je gevoel en emoties. Dus ben je misschien bang om je emoties te uiten of je gevoel toe te laten of te tonen? of ben je bang de controle te verliesen over je emoties of je gevoel?
als laatse het restaurant staat voor keuses en bescherming van je emoties. je wil graag het vertrouwen hebben dat je wordt opgevangen met emotionele moeilijke dingen.

voor je gevoel heb je dus je emoties en gevoel niet helemaal onder controle. bang om tegenslagen te krijgen. Je kan moeilijk jouw gevoel of emoties en ook die van andere onder controle houden. Dat wil je uiteindelijk niet. Als dit zo is. laat het los. Het komt wel goed. je raakt het water niet en komt veilig bij het restaurant. maar de juiste keuzes die op je gevoel zijn gebasseerd niet op je controle instinct. Dit zal misschien lastig zijn maar heb vertouwen.


De tweede droom heeft ook 2 symbolen. auto en groeiend gras.
auto heeft altijd met je persoonlijke ik te maken. jij bent de auto. het gezin is met je mee dus dat is het thema. Gras is een goed teken en groeien ook. Je verteld er verder niet veel bij of je goed kon rijden of dat je hinder ervan had. het kan ook zijn dat het gras voor nieuw staat. dat je een jong gezin hebt en dat je gezin groeit. kan in de zin van uitbreiding zijn maar ook dat de personen in de groei zitten. (kan ook mentaal zijn)

hoop dat je hier wat mee kan

liefs dreamer M