Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Kunnen jullie verder helpen

~ Angstig meisje
27 november 2007

Heeyy allemaal :<>


Ik hoop dat jullie hier wat mee kunnen, ik wou wel eens willen weten wat dit betekend misschien betekend het ook wel niets maartoch. 'Ik ben heel er verliefd op een jongen, die bij mij op school zit al meerdere keren ben ik verliefd op diegene geworden. Sinds een tijde ben ik dat weer!! Nu weten een paar mensen het, ik heb sind ongeveer 3 dagen een heel angstig gevoel gister avond lag ik meer te denken wat het zou kunnen zijn ik had echt geen flauw idee en deed m'n ogen dicht en toen werd het natuurlijk zwart meteen daarna kwam een cijfer in beed: nummer 8. het was vel rood, daarna deed ik mijn ogen weer open. Later in de ochtend werd ik door mijn vriendin gebeld dat ze niet kon komen ze was ergens met iemand en die iemand zit ook bij mij op school en zij kent ook die jongen die ik leuk vind. Ik zei zo vraag maar aan ... (Kzeg geen namen) dus zij vertelde dat zo en toen wist dat meisje het ook, toen het gesprek was geeindigd was ik helemaal stil ademde niet. Nu denk ik dat het word doorverteld en meteen voel ik me niet meer zo angstig en weet ik wat me te wachten staat, ik dacht dat het een voorgevoel zou zijn, maar wat heeft die 8 er mee temaken, over 8 dagen is het 5 december, Sinterklaas. Zou er iets leuks gaan gebeuren of was dat voorgevoel helemaal fout en gaat er wat treurigs gebeuren? Ik hoop dat jullie me verder kunnen helpen.

DoeiiDoeii. xx

27 november 2007

Heyey,

Ik weet dat sommige cijfers indd wel een betekenis hebben, maar watt het in jou situatie betekend weet ik niet, maar de betekenis van die felle rode kleur is:

Rood duidt op ongetemde energie, kracht, passie, aggressie en moed. De kleur rood heeft diepe emotionele en spirituele gevoelswaarde.

Rood is ook de kleur van gevaar schaamte en sexuele impulsen. Mischien moet je even halt houden en je acties eens overdenken

Het is niet veel wat ik je er over kan vertellen, maar ik hoop dat je er in ieder geval iets aan hebt

Groetjes1 keer bewerkt. De laatste keer was 27 november 2007 door jannes.