Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

ex dubbel zien

michel
25 november 2007

hallo, ik had laats een vreeemde droom waarvan ik graag de visie van een ander op wil hebben.

het was net 1 week uit met mijn vriendin door een nare gebeurtenis, zij was niet trouw.

nu droomde ik dat ik met haar in bed lag, om 'het' te doen voor de eerste keer... het bed stond in mijn ouderlijk huis, waar ik niet meer woon. heel het huis was 1 grote puinhoop en overal lag rommel, terwijl het normaal altijd heel netjes is.
terwijl ik met deze ex in bed lag stond deze zelfde ex in de deuropening te kijken. alleen maar te kijken zonder iets te zeggen of zonder een gezichtsuitdrukking. zij stond hier heel neutraal en nuchter...

nu ben ik erg benieuwd wat deze droom zou betekenen.
bvd, groetjes michel

27 november 2007

Heyey,

Als ik je droom goed interpreteer, betekend deze dat je het moeilijk hebt in je leven, dat het leven je nu absoluut niet over rozen gaat...je hebt het moeilijk, misschien omdat er iemand in je leven is gekomen die soortgelijke gevoelens oproept bij je die je ook had tijdens de relatie met je ex. Ook kan het betekenen dat je bepaalde eigenschappen van je ex hebt geaccepteerd, maar dat lijkt me een beetje onwaarschijnlijk in deze situatie.

Deze droom benadrukt waarschijnlijk de positieve ervaringen die je in het verleden had met je ex.

Sterkte ermee!!!

Groetjes

michel
27 november 2007

bedankt voor je reactie,
dat van dat accepteren klinkt misschien gek, maar ik was wel enorm aan het twijfelen in die tijd. ik wist niet of ik er wel goed aan zou doen als ik het definitief uit zou maken. we hebben veel gepraat en ik heb ergens respect voor haar gekregen. deze droom maakte me nog meer aan het twijfelen. de droom was helemaal niet frustrerend maar voelde wel goed aan.
mijn verklaringen over die droom:

ik zou iemand anders treffen waarmee ik ook zo'n leuke tijd zou kunnen hebben(het meisje in bed) maar ik zal altijd in deze ex altijd in mijn achterhoofd houden (hierom stond ze in de deuropening).

of ik zou verder gaan met haar en het voorval altijd in mijn achterhoofd houden. en als ik dit voort zou zetten zou mijn leven (het huis was een puinhoop) een puinhoop worden.

ik wilde graag een blik van iemand anders hierop omdat ik niet goed de symboliek van dromen ken.

heeft er misschien iemand een ander idee?