Relatiehoroscoop

Weegschaal met Schorpioen

Beste Weegschaal,

Wees er klaar maar voor om afspraken en schikkingen te maken binnen jullie relatie, want dit helpt jullie relatie flink te balanceren. Hier hebben we een relatie bestaande uit intellect. Weegschaal die altijd meer bezig is met het afwegen van beslissingen, terwijl de meer subtiele en geheimzinnige emoties van Schorpioen een meer onderzoekende aanpak hanteren.

Jullie algemene karakter en aard zijn erg verschillend. Schorpioen brengt intense emoties met zich mee. Weegschaal kan de ruwe kantjes van Schorpioen wat bijschaven. Deze ruwe kantjes zijn ontstaan door Schorpioen’s nogal éénzijdige kijk op dingen. Weegschaal kan Schorpioen leren dat zaken van meerdere kanten gezien kunnen worden. Nu beginnen we de zaakjes een beetje te balanceren, precies zoals Weegschaal het wil zien. Maar houd er rekening mee dat balans aanbrengen een tijdsintensieve klus is.

Weegschaal ziet de dingen vaak vanuit meerdere perspectieven, ze zien het hele totaalplaatje. Schorpioen ziet alles in zwart-wit. De diplomatieke aanpak van Weegschaal kan Schorpioen hier uitstekend bij helpen. Maar zodra Schorpioen’s beslissing eenmaal gemaakt is, dan is het zelfs voor Weegschaal onmogelijk om daar nog verandering in aan te brengen.

Als Weegschaal en Schorpioen af en toe eens wat oefenen in het geven en nemen, dan kan deze relatie uitmonden in een sterke vriendschap. Weegschaal houdt ervan om de dingen op het gemakje te doen. Schorpioen is vastbeslotener, en kan Weegschaal helpen meer zichzelf te zijn waardoor zijn karakter aansterkt en waardoor Weegschaal steviger in zijn schoenen zal staan.

Schorpioen zal een wijze les leren van Weegschaal wanneer ze een verbintenis met elkaar aangaan. Weegschaal zal Schorpioen leren hoe ze een effectievere spreker kunnen zijn door hen te leren niet bang te zijn om zichzelf open te stellen. Weegschaal is gek op discussies, maar Weegschaal zal snel leren om privézaken niet met anderen uit te wisselen. Schorpioen heeft er namelijk een hekel aan wanneer hun privacy op het spel staat.

Er zwaait wat wanneer Weegschaal zelfs maar het kleinste beetje informatie uit zou lekken. Vertel de buren maar niet dat jullie van plan zijn een nieuwe auto te kopen. Schorpioen heeft liever dat de buren de nieuwe auto op de oprit zien staan. Dat brengt ze namelijk een grote glimlach op het gezicht. En vergeet niet, Schorpioen wil controle hebben, altijd!

Schorpioen zal proberen om Weegschaal te veranderen. Deze taak vervullen lijkt op het eerste gezicht een eitje voor Schorpioen. Maar het zal alleen slagen wanneer Schorpioen zijn charme en genade toont aan Weegschaal. Weegschaal staat er om bekend om anderen tevreden te willen stellen, maar alleen wanneer ze voorzien worden van liefde en genegenheid. Wanneer er sprake is van samenwerking en balans, dan zal Schorpioen zich openstellen en zullen ze Weegschaal voorzien van het comfort en de schoonheid waar ze zo naar smachten.