Relatiehoroscoop

Weegschaal met Leeuw

Beste Weegschaal,

Leeuw en Weegschaal vormen samen een goede combinatie. De manier waarop zij zichzelf uitdrukken past uitstekend bij elkaar. Weegschaal staat bekend om zijn sociale houding, terwijl Leeuw erg betrokken is met entertainment. Leeuw's flair voor dramatiek gepaard met Weegschaal's lust voor een partner om mee te kwebbelen combineert uitstekend. Het houdt ze bezig en tevreden.

Zo af en toe neemt Leeuw de benen om hun eigen ding te doen. Terwijl Weegschaal vaak het constante gezelschap van een partner nodig heeft. Weegschaal leert zo om af en toe op zichzelf te zijn. Leeuw zal Weegschaal leren om te bouwen aan zijn gevoel van eigenwaarde. Dit helpt ze sterker in hun schoenen te staan wanneer ze alleen zijn, in plaats van altijd maar in de schaduw te staan van een ander. Wanneer ze samen zijn zal Leeuw de leiding nemen en Weegschaal heeft daar vrede mee. Het grootste deel van Weegschaal's leven is hij enorm coöperatief.

Weegschaal zal ondervinden dat zijn Leeuw-partner houdt van uitbundige uitingen van genegenheid, wanneer ze iemand eenmaal liefhebben. Leeuw wil dan echt het beste uit allebei hun levens halen.

Weegschaal houdt van bloemen, sieraden, een doos chocolade, etentjes, bioscopen, theaters en vooral het sociale leven. Ja, Leeuw weet absoluut hoe hij zijn partner een gunst kan doen, en Leeuw kan zeker zijn dat Weegschaal hem daar volledig regeerschap voor teruggeeft.

Belangrijk is om te onthouden da Leeuw er van houdt om lof te ontvangen en erkenning te krijgen. Ze kunnen soms ontzettend trots zijn. Wie is in dat geval beter dan een goedaardige Weegschaal om hen te voorzien van constante erkenning en complimenten om hun ego te boosten? Juist, maar je moet onthouden dat Leeuw niet het constante gezelschap nodig heeft zoals een Weegschaal. Soms wil Leeuw graag op zichzelf zijn. Ze trekken zich dan terug naar een rustig plekje. Onthoud dus om ze de ruimte te geven zodat Leeuw zichzelf van tijd tot tijd opnieuw kan opladen.

Wat Weegschaal's interesse wekt is iemand die weet hoe ze lieve fluisterdingetjes kunnen overbrengen. Ze voelen zich aangetrokken tot een extraverte, enthousiaste partner. Weegschaal's besluiteloze aard zorgt ervoor dat ze moeite hebben met keuzes maken. Ze willen namelijk per se de juiste keuze maken. Wanneer Leeuw iemand op het oog heeft dan kunnen ze ontzettend vastberaden zijn, en dan geven ze niet op totdat ze hebben wat ze willen.

Ze zijn ontzettend aanhankelijk, zowel Leeuw als Weegschaal. Dus dit komt alleen maar ten goede in een relatie. Weegschaal bewondert Leeuw's onafhankelijke stijl, iets waar Weegschaal vaak een gebrek aan heeft. Aan de andere kant, Weegschalen zijn goede luisteraars, en Leeuw houdt er van om zichzelf op zijn meest dramatische manier uit te drukken. Hier hebben we een optreder (Leeuw), en het publiek (Weegschaal).